si varianta modesta in romana
http://mulinete.wordpress.com/2012/04/1 ... a-suveran/
Abu Garcia Suveran
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- edi_curiosul
- veteran
-
- veteran
Re: Abu Garcia Suveran
Aceste mulinete au fost importate de firma Meam Team pana prin anii 1994-1994 in toate marimile si s-au dovedit,la vremea respectiva, a fi unele din cele mai robuste si fiabile mulinete. A poseda astazi o asemenea mulineta noua este un mare noroc
si merita sa ai grija de ea. Daca o ingrijesti corespunzator si mai ales sa nu umbli in ea daca nu te pricepi ( vei cauta prin toata casa bile de metal care sar instantaneu daca nu stii sa o desfaci) o lasi mostenire la copii in stare f. buna.
Felicitari pentru asemenea cadou !
si merita sa ai grija de ea. Daca o ingrijesti corespunzator si mai ales sa nu umbli in ea daca nu te pricepi ( vei cauta prin toata casa bile de metal care sar instantaneu daca nu stii sa o desfaci) o lasi mostenire la copii in stare f. buna.
Felicitari pentru asemenea cadou !
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
- Blue_Fox
- utilizator constant
Re:
Multumesc pentru link, am citit cu o deosebita placere ce a scris domnul acela acolo, ii impartasesc nostalgia in ce priveste "the last reel standing", are dreptate. Cand auzisem pentru prima data de mulineta asta prin 2003 parca, in Aventuri la Pescuit am ramas si atunci impresionat de cat metal are in ea, vorba aia metalul e sfant. M-am uitat pe o schema de asamblare a mulinetei, cata simplitate, cat de putine piese, in comparatie cu o Stella de ultima generatie de exemplu, care foloseste muuuult mai multe piese ca sa reuseasca acelasi lucru. Inovatie si adevarata clasa suedeza. Shimano, Daiwa sau Van Staal mai au de mancat mamaligaJedi scrie:http://www.stripersonline.com/surftalk/ ... p?t=371548 . Alan Hawk mai descrie si altele cu S .!!!!! Saltiga , Stella si Sargus.

Norocosi sunt cei care au mulineta asta in posesie

Numai bine!
Life's short, so live the most of it!