Eram curios daca a pescuit cineva mulineta din subiect (ABU Garcia Revo Premier 30S) si poate sa-mi dea un feed-back despre modul in care a perceput-o si cat de multumit a fost in exploatarea ei.
La o prima impresie, morisca pare ca inglobeaza ceva tehnologie de varf in ea, insa nu este o mulineta suficient de bine cunoscuta pe la noi, eu cel putin nu stiu pe nimeni dintre amicii de pescuit care sa o aiba sau sa o fi avut de curand, motiv ptr care intreb aici.
Caracteristicile ei sunt :
- NanoShield exoskeleton reduces weight while increasing strength (probabil ca e vorba de o carcasa ranforsata)
- Sealed Carbon Matrix™ drag
- 11 HPCR bearings (with Instant Anti-Reverse)
- One-piece aluminum gear box
- Everlast™ bail system
- Slow oscillation for an even line lay and increased casting distance
- Stainless steel mainshaft and hardware
Multumesc si astept.
ABU Garcia Revo Premier un feed-back ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- crapmaniacul
- veteran
- George1985
- veteran
Re: ABU Garcia Revo Premier un feed-back ?
"da, abu garcia mea de acolo are o noua tehnologie...dar este cea mai "galacioasa" dintre toate mulinetele pe care le am deoarece este construita altfel...dar te poti baza pe ea si merge foarte foarte bine si usor...atat ca are un zgomot specific, pentru unii deranjant, obisnuit sa nu se auda nimic, sa fie silent...."
Aici e parerea unui prieten despre mulineta. El o foloseste in Canada...
Aici e parerea unui prieten despre mulineta. El o foloseste in Canada...
- crapmaniacul
- veteran
Interesant ce sa zic ... Nu e nici ieftina morisca, acum ca e pe la reduceri si ajunge spre 1.000 Ron de noua, dar inainte era pe la 1.300 – 1.400.
Ruleaza cu zgomot zici si nu are morisca lui ceva particular , adica o fi neunsa sau cu vreun mic defect ? Multumesc George ptr feed-back si mai astept si altele cu interes.
Ruleaza cu zgomot zici si nu are morisca lui ceva particular , adica o fi neunsa sau cu vreun mic defect ? Multumesc George ptr feed-back si mai astept si altele cu interes.
-
- veteran
Am avut modelul PRM 20
PRO
1. raport de recuperare 5.1 :1
2. angrenaje puternice, mulineta e putin mai zgomotoasa ca o Daiwa dar nu este deranjant ,mult mai puternica decat un Shimano TP MG 2500
3. Frana ireprosabila am scos fara probleme cativa chinezi si un somnic in jur de 8kg
4.pune firul bine
5.mecanica de calitate( a fost desfacuta si unsa pentru ca a venit fin fabrica cu prea putina vaselina)
6. galet supradimensionat care merge ireprosabil, 2 rulmenti in tambur
Impotriva
1. piciorul este prins de carcasa din aliaj cu un surub care poate sa se desfaca in timp , i-am pus Loctite dupa ce l-am gasit slabit, este clar un punct vulnerabil ai ales daca este folosita la pesti mari
daca corpul si piciorul ar fi one piece as mai cumpara
PRO
1. raport de recuperare 5.1 :1
2. angrenaje puternice, mulineta e putin mai zgomotoasa ca o Daiwa dar nu este deranjant ,mult mai puternica decat un Shimano TP MG 2500
3. Frana ireprosabila am scos fara probleme cativa chinezi si un somnic in jur de 8kg
4.pune firul bine
5.mecanica de calitate( a fost desfacuta si unsa pentru ca a venit fin fabrica cu prea putina vaselina)
6. galet supradimensionat care merge ireprosabil, 2 rulmenti in tambur
Impotriva
1. piciorul este prins de carcasa din aliaj cu un surub care poate sa se desfaca in timp , i-am pus Loctite dupa ce l-am gasit slabit, este clar un punct vulnerabil ai ales daca este folosita la pesti mari
daca corpul si piciorul ar fi one piece as mai cumpara
- crapmaniacul
- veteran
Interesante plusurile acestei moristi, multumesc frumos Cristi ptr efort. Ma gandeam eu ca trebuie sa fie ceva de capul ei la pretul respectiv dar ezitam totusi, fiind fidel utilizator de Daiwa si rareori Shimano. Si in plus fata de review-urile producatorului care sunt clar usor subiective si cu pompaj de marketing, as fi banuit ca Abu a dorit sa iasa cu ceva novator in evidenta pe piata ca sa incerce sa mai traga din clientii concurentei. Raportul pret calitate la un astfel de produs de cele mai multe ori este unul mai bun decat la concurenta pe acelasi palier (teoretic).
Suna bine ce am aflat pana acum, iar chestia cu surubul respectiv nu e un capat de tara, o picatura de adeziv pe filet inchide discutia. Zgomotul daca e mai mare decat la o Daiwa folosita, chiar poate deveni ptr unii un impediment major, chestie de gust si obisnuinta. Dificil e faptul ca nu-si tine bine pretul la sec hand, ptr ca dupa o utilizare minima daca vrei sa o vinzi , mare lucru nu mai recuperezi din ce ai investit. E genul de morisca pe care o iei ptr mai multi ani dupa care o faci cado.
E greu sa te sucesti la mulinete asa de-o data, e chiar foarte greu insa ma bate gandul sa incerc modelul asta ptr ca pana acum n-am avut nici un Abu. Mai scotocesc dupa review-uri sa vad ce mai aflu.
Suna bine ce am aflat pana acum, iar chestia cu surubul respectiv nu e un capat de tara, o picatura de adeziv pe filet inchide discutia. Zgomotul daca e mai mare decat la o Daiwa folosita, chiar poate deveni ptr unii un impediment major, chestie de gust si obisnuinta. Dificil e faptul ca nu-si tine bine pretul la sec hand, ptr ca dupa o utilizare minima daca vrei sa o vinzi , mare lucru nu mai recuperezi din ce ai investit. E genul de morisca pe care o iei ptr mai multi ani dupa care o faci cado.
E greu sa te sucesti la mulinete asa de-o data, e chiar foarte greu insa ma bate gandul sa incerc modelul asta ptr ca pana acum n-am avut nici un Abu. Mai scotocesc dupa review-uri sa vad ce mai aflu.
-
- veteran
Nu marie are un fin fasait, nu se simt dintii, inauntur e bine uzinata angrenaje din aliaje bune.
Un prieten a cumparat-o cu 150$ de pe ebay. Ca forta in pescuit este peste un Shimano.
Un prieten a cumparat-o cu 150$ de pe ebay. Ca forta in pescuit este peste un Shimano.
- crapmaniacul
- veteran
Acum vad ca se vinde pe Ebay (marimea 30) undeva la cca. 200 usd cu tot cu transport dar fara vama, tva. Chiar si asa nu e un pret excesiv ptr o morisca buna si are si tambur de rezerva ... Am sa mai scotocesc ... Stima domnule !cristian.ene scrie:Nu marie are un fin fasait, nu se simt dintii, inauntur e bine uzinata angrenaje din aliaje bune.