Abu Garcia® Revo® Premier Spinning Reel

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
ANDREI RIGA
veteran
veteran

Abu Garcia® Revo® Premier Spinning Reel

Mesaj de ANDREI RIGA » 18 Dec 2011, 14:41

Ce parere aveti despre ea ? Credeti ca este un competitor serios ptr Caldia, Luvias,Infinity sau Twin Power ?

http://www.abugarcia.com/products/reels ... vo-premier

Am vazut-o pe Cabelas , arata bine, nu e grea, la marimea de 20 are un drag de 5 kg, rulmenti inoxidabili, se lauda cu ceva tehnologii noi, iar pretul e "pe-acolo". Are si 15 review-uri bune, dar toate sunt preluate de pe siteul Abu Garcia, asa ca nu-mi spun mare lucru

cit_a
senior
senior

Mesaj de cit_a » 18 Dec 2011, 17:05

M-am uitat pe schema ei si nu prea am vazut nimic deosebit la ea doar ca au folosit materiale noi , usoare , etc . Pretul mi se pare cam sarit pentru ce gasesti in ea :roll: .

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 18 Dec 2011, 21:06

Pai calitatea materialelor si a rulmentilor sunt principalele diferente intre nivelele de calitate atat la Daiwa cat si la Shimano ! Poate si nivelul de "sigilare" la intrarea apei

cit_a
senior
senior

Mesaj de cit_a » 18 Dec 2011, 21:37

Andrei ! Oricum nu poate sa ajunga langa mulinetelele enumerate mai sus de tine . Problema care nu-mi place la ea este sistemul de angrenare/oscilare a tamburlui , este un sistem clasic practicat de mulinetele low cost care mie nu-mi prezinta prea mare incredere .

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 18 Dec 2011, 22:17

nu mai stiu pe unde am citit review-urile la aceasta rasnita cand a aparut (parca pe cabelas) si utilizatorii erau nemultumiti de constructia ciudata a mulinetei si ca nu-si merita banii...
toti mulineii mei sunt abu garcia (100Ui, Soron SX10, C802) dar banii pe asta nu as da... are o constructie ciudata care nu-mi inspira incredere si chiar nu o vad fiabila pe termen indelungat :)

Scrie răspuns