abcdar pt incepatori cu artificiale

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
riva
junior
junior

abcdar pt incepatori cu artificiale

Mesaj de riva » 29 Ian 2011, 22:29

un incepator :oops: am deschis acest subiect in speranta ca atit eu cit si alti aflati in aceiasi situatie ca si mine ,la inceput de un alt drum vor primi indrumari si sugesti de la cunoscatori care vor binevoi sa renunte la putin din timpul lor pretios .eu am pescuit pina acum la stationar si ocazional rapitor cu momeli vii, somotei si strapazani,stiuca nu am prins nici macar o mirlita [la olt] detin 2 lansete o lanseta din 2 bucati cu mufare cu filet sert nikko 1800' nu stiu ce actiune. are 180m 170g si5a20g ,mulineta baracuda wish hf30 cu care am tot incercat asta toamna cu un brat de naluci vlobare,jiguri,gume cumparate dupa ureche,fara sai vad culoarea la vreun peste si a 2 a lanseta sert ariston 2400 high power telescopica mulineta abu garcia ege 7 rulmenti rog recomandari echipament spining , ,sfaturi pt. o lanseta si mulineta mai scumpe si de calitate pt. termen lung sau ieftina si mai slaba pt.inceput. cred ca ar fi necesare 2 lansete una usoara pt. gramaje mici si una pt. gramaje mai mari si alte sfaturi sint binevenite multumesc anticipat. pt.consatean rivards@yahoo.com. fire intinse

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 29 Ian 2011, 22:46

ti-am dat add la mess, o sa fie mai simplu de discutat :)
Urasc atarnatorii!

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 29 Ian 2011, 22:49

ca tot e iarna si e lunga, iti recomad sa citesti forumul si sa folosesti functia "cautare"
sunt si subiecte special dedicate incepatorilor, si e plin site-ul de recomandari de scule intr-un anumit buget, pentru anumite specii sau locuri.

spor la citit si bine ai venit.

incepe de aici: http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=6324

riva
junior
junior

abcedaru incepatorilor cu artificiale

Mesaj de riva » 29 Ian 2011, 23:05

mersi pt sugesti de citit pe saituri citesc de ceva timp dar se pare ca in sportul asta inveti tot timpu si tot nu le sti pe toate iar cum afara e iarna si practica nu prea merge bag teorie cine stie daca ma trece cineva la tabla fire intinse mersi pt. timpul acordat, un elev ascultator' :oops:

riva
junior
junior

abcdar pt. incepatori cu artificiale

Mesaj de riva » 31 Ian 2011, 00:35

stefanflorin nu am primit adresa ta de mes nu stiu de ce ,poate am facut eu o gresala cind am citit mesajele ,nu stiu,poti sa o mai trimiti o data ,nu sint prea familirizat cu leptopu asta ,lam primit din spania si are tastatura aranjata altfel nu am gasit pina acum semnu intrebari ca exemplu ,am pus windos 7 pe el singuru care a mers,as vrea sa ne cunoastem personal daca ai placerea ,si timp ,eu lucrez mai mult in deplasari. sint pe acasa numai in wikend ti as da nr de tel. dar nu aici :oops: sper sa nu par stresant .fire intinse :lol: :lol:

Scrie răspuns