discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
eu am pescuit cu modelul de 4", tot Real Shad, am prins salau cu el! sincer sa fiu nu stiu cine le produce, in schimb au o caracteristica aparte, coada este triunghiulara, sunt moi, in genul MT si prind peste!

-
rosu r.
- veteran

Si eu am folosit modelul asta cu rezultate bune dar varianta mai mica , cea de 3" spre deosebire de andrei-ovidiu care da numa dupa ala mare!
Am prins bine si cu alte culori ale aceleiasi firme asa ca poti sa le cumperi cu inredere , sunt testate atat de noi cat si de altii!
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
rosu r. scrie:Si eu am folosit modelul asta cu rezultate bune dar varianta mai mica , cea de 3" spre deosebire de andrei-ovidiu care da numa dupa ala mare!
Am prins bine si cu alte culori ale aceleiasi firme asa ca poti sa le cumperi cu inredere , sunt testate atat de noi cat si de altii!
pai nu totzi vrem sa-l prindem p-ala mare?
ideea este ca pescuiam cu 4" si prindeam strapi de 500 gr., dar se prindeau si salai cu aceeasi marime...ca si material, forma si actiune, este un silicon f. bun!
-
rosu r.
- veteran

Pai toti dam dupa ala mare , acolo unde mai este!
Indiferent de marime mi se pare ft bun , uneori chiar mai bun decat MT sau Mann's!
-
dan popa
- senior

Cu acest model de twister am prins salau foarte bine toamna tarziu cand e apa mai rece.
Imita foarte bine obletele si materialul din care e construit , siliconul e foarte moale fata de altele.
-
Torescu Octavian
- senior

-
multam pentru raspunsuri la toata lumea,dar nu am aflat cine il produce.posibil sa mai fi avut shaduri de la aceasta firma si asa i mi dau seama mai bine de calitate.