zvon - pescuit pe granita

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

zvon - pescuit pe granita

Mesaj de danr » 21 Feb 2005, 17:29

am auzit un zvon, cum ca odata cu implementarea sistemului electronic de supraveghere a frontierei se va interzice pescuitul sportiv pe granita :shock:

a mai auzit cineva ceva ? ar fi de-a dreptul devastatoare treaba asta... :cry:

paul
Moderator
Moderator

Re: zvon - pescuit pe granita

Mesaj de paul » 21 Feb 2005, 17:37

danr scrie:a mai auzit cineva ceva ? ar fi de-a dreptul devastatoare treaba asta... :cry:
Cu siguranta nu anul asta...
Odata ce s-au aprobat PG-uri pentru 2005, nu cred, dar, cine mai stie ce o fi in capul lor?

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 21 Feb 2005, 19:47

Lasa Paul, scoatem pasapoarte si mergem pe Prut ... in Republica Moldova. :idea: :x
S-ar putea sa ne coste mai ieftin ca in Romania. (sic!)

Acum, lasind gluma deoparte, a mai fost un zvon cu interdictia totala la pescuit pe Prut, in urma cu 2 ani. Atunci am vizat permisul abia in iunie (cind eram aproape sigur ca nu se confirma).

Sper sa nu se confirme nici acum (altfel ma las de pescuit). Asta pina se va redeschide iar (si va dati seama ce va fi pe un riu total prohibit macar citiva ani), desi nici varianta cu Republica Moldova nu e de neglijat. :(

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 22 Feb 2005, 08:21

Ioan S. scrie:Lasa Paul, scoatem pasapoarte si mergem pe Prut ... in Republica Moldova.
Chiar nu-i rea ideea...
Am fost la Ungheni (dincolo) la niste cunostinte, prieteni de familie si am fost de vreo 3 ori la pescuit pe un raulet (Delia) (parca asa se numea)
Am prins clenuti si alte ciprinide.
Tot pe acel raulet era(este) si un baraj destul de mare, asa ca... sunt locuri de pescuit si dincolo...
Cand am fost eu, nu prea iti dadea voie sa pescuiesti pe Prut (la ei), doar cu aprobare speciala de la graniceri.

Scrie răspuns