Zona de protectie,zona de iernat,zona de reproducere..

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Zona de protectie,zona de iernat,zona de reproducere..

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Iun 2013, 13:42

No bun,scuze, am crezut ca esti fan Micoroiu... :D Ultima oara cind m-am intilnit cu maria sa ''functionarul de a.n.p.a.'',in zona Salii Polivalente,a fost cam la o saptamina inainte de deschidere..Dupa ce mo injurat bine de mama,si o zis ca..''las ca te prind io la inghesuiala si te foot,de nu te vezi'',so intors mindru de ce ''barbat''era linga o doamna care il insotea..Exact vis-a-vis,pescuiau doi la feeder,fara nici o treaba,ca si cum ar fi fost deja deschis pescuitul,si juvelnic aveau in apa,cu pesti...I-am filmat :D ,desi nu conteaza...interesant a fost oricum faptul ca pentru aia doi de pescuiau in prohibitie a avut orbul gainilor,da pe mine ma binoclat imediat.. :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Pa00lsc
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Pa00lsc » 14 Iun 2013, 08:55

H-abar n-au astia ce inseamna conservarea mediului. Totul e pe ghici. Ce studii crezi ca s-au facut in zona ca sa realizeze ei ca e loc de iernat si de reproducere. Mai sunt locuri unde asta iarna am am avut partide faine la rapitor dar intre poduri e pe centru si vede toata lumea. restul nu mai conteaza.
Te foote pe tine ca te bucuri de un drill la spinning dupa care mai si eliberezi pestele, si altii grebleaza si curenteaza pe ei si duc cu sacu acasa si la vecini. Aia ar trebui taiati si spanzurati. Da' e mai usor sa iei un sablon si sa scrii ca e interzis pescuitul unde se prinde peste

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Iun 2013, 11:39

Da, acesta este adevarul.Atita timp cit in conducerea A.J.V.P.S.,sint numiti ''pescari'',doar cu numele,si care nu se implica deloc in problemele reale ale pescarilor,si A.N.P.A.,este reprezentata de functionari mediocri din punct de vedere profesional,situatia se va perpetua la nesfirsit..Degeaba citiva vrem sa luam atitudine,''reputatia''celor mai sus pomeniti este suficienta pentru ca sa genereze stari de.....blazare, in rindurile pescarilor care vor cit de cit o normalitate..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

leowb
veteran
veteran

Mesaj de leowb » 15 Iun 2013, 09:08

Salut ,o sa se opreasca cand nu o sa mai aiba de ce sa se ocupe ....Dar na traim cu speranta schimbariiiiiii :respekt:

Scrie răspuns