Hai ca nu mai asteptam oricum era clar ca nu putea sa dea pe post un concurs cu 3 participanti.
In primul rand i-am sunat ininte de a lansa barca la apa si am intrebat cate echipe sunt sosite !!! raspuns, 12 echipe !!!.
Ajungem , primul lucru , PLATA 8 milioane !
La masa intreb , premii ?? ,......... "stai sa vedem ca avem o problema , sunt numai 5 !! echipe....... dar vb maine dimineata.... "
Dimineata au ramas numai 4 echipe !!
Insist , premii ??
"Pai , masa festiva si un motor electric (16 kg !!) estimat la vre-o 400 EURO (???) si (culmea) TE TRANSMITEM PE POST LA TEVEU , TE VEDE LUMEA "
"Hai mai ca nu ai venit tu pentru premii , oricum e bine , masa , cazare , barca ??? "

care barca ca daca veneam fara barca plateam 10 milioane !
Pai cum asa ca nu era bine sa stiu dinainte si nu cand am batut atata drum , benzina , timp , etc, sa platesc 16 milioane si dupa aia sa vand masa festiva ?? sau motorul ca emisiunea nu o pot vinde , pai cu banii astia mergeam de 5 ori in delta, in aceeasi zona , cu aceleasi conditii !!
Culmea culmilor ,la intrare un afis : concurs Cupa Uzlina la x editie ............ , la final in josul paginii , vindem icre de stiuca la un milion si ceva kg din productia 2005 . Adica dupa ce prindeai stiucile se recoltau icrele si le mai si cumparai , frumos frate uite asa se face banu , din fericire cu alti mai fraieri ca noi