kleniacul scrie:Va doresc succes,eu am vrut sa vin sa fac o partida de salau pe Pirlita Mica,dar am aflat ca este apa scazuta rau,se navodeste,etc,asa ca am renuntat.Eu cred ca 80 ron e prea mult,as prefera 50 ron,cu retinerea unei capturi,rapitor ,de max 2 kg,masinile se lasa sub supraveghere,barcile pleaca dintr-un singur loc,taxa in plus 10 ron de barca,regulament clar,afisat la vedere,semnat de luare la cunostinta,nu ar strica sa cititi telenovela Milotina.Succes.Nu uitati ca ,atunci cind se va putea pescui ,veti avea publicitate buna sau proasta ,in functie de criteriile enuntate mai sus de un coleg:densitate de peste,comportamentul personalului,drum acces,etc.
DA, "prietenii" au lucrat! Asa cum am raspuns in topicul celalalt, scazuta a fost Parlita Mica iar ce s-a scos, s-a pus in Parlita MIca si PAsarea 5!
Am si filmulete, le voi pune pe YTB.
LA taxe, inca lucram, dar a trebuit sa lucram ptr alungarea celor neseriosi. Putem gandi si o oferta cu mai multe partide incluse intr-o taxa.
voi reveni cu filmul golirii baltii si folosirea pestelui extras spre repopularea Parlitei Mari