imi doresc Nick am fost candva...dar cum bine stii trebuie sa cunosti locurile si sa prinzi o zi buna pentru pescuit, dupa ce-mi scot PG-ul vorbim.Nick scrie:Stiuco,haide la o partida de stiuca pe Prut(cand o sa fie acceptabil),poate o sa-ti schimbi parerea.Mai sunt pescari din Iasi care erau reticenti in legatura cu rapitorul pe Prut si care acuma nu mai rateaza nici o partida.
vreau la pescuit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu rade de visele oamenilor. Oamenii care nu viseaza, nu au mare lucru!
re
sal
care e treaba cu chirita...trebe permis ?..sau cum e..
ca a zis un prieten ca merge si moca..
am avut o tentativa anu trecu sa ma duc la chirita da..exeact cand am ajuns..a inceput un vant puterni si ploaie..
din cate am vazut...e cam plina de stufarish...se poate da de pe mal??..
am inteles ca are stiuca
care e treaba cu chirita...trebe permis ?..sau cum e..
ca a zis un prieten ca merge si moca..
am avut o tentativa anu trecu sa ma duc la chirita da..exeact cand am ajuns..a inceput un vant puterni si ploaie..
din cate am vazut...e cam plina de stufarish...se poate da de pe mal??..
am inteles ca are stiuca

Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
Chirita e considerata rezervatie naturala, in plus e si rezerva de apa a orasului Iasi.
Pescuitul e interzis. hehe.
Mai braconeaza barajistul cu plase, bastinasii din Dancu si Rediu in coada lacului chiar si cu monofilament.
Eu sint indragostit de apa foarte limpede, drept pt care merg sa inot vara in acest minunat lac.
Sa nu uit, si inotul e interzis. hehe
Pescuitul e interzis. hehe.
Mai braconeaza barajistul cu plase, bastinasii din Dancu si Rediu in coada lacului chiar si cu monofilament.
Eu sint indragostit de apa foarte limpede, drept pt care merg sa inot vara in acest minunat lac.
Sa nu uit, si inotul e interzis. hehe
re
deci daca ma duc..2-3ore nu ma deranjeaza nimeni :?:D.
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
Re: re
nu te risca! stim cu toti cine sunt gardienii si nu le pasa de sculele tale, confisca tot asta in cel mai bun caz si pt 2-3 ore nu merita. Din cate stiu are salau, biban si stiuca.ionutz_gr scrie:deci daca ma duc..2-3ore nu ma deranjeaza nimeni :?:D.
salau si biban au prins si eu asta anul trecut dupa ce am trecut pe la barajist si am vb cu el , stiuca in coada s-a luat foarte bine in toamna dar e satul aproape si poti fi linsat, balta e cu toane apropo isi mai aminteste cineva cum sarea avatul in fata tuburilor de te stropea??? unde a disparut???
Nu rade de visele oamenilor. Oamenii care nu viseaza, nu au mare lucru!
In plasele barajistului,se mai prinde si acum,dar accidental. 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!