Voblere despre care s-a discutat mai putin
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Re: Voblere despre care s-a discutat mai putin
Eu sunt foarte multumit de Yo-Zuri l-minnow de 33, sinking. Merge excelent la clean pe rau. Si stiuca am prins, nu foarte mare, in jur de 1.5 kg. Sta bine in curent, se arunca precis si departe, e un vobler reusit.
Salut Mihai!
Mersi pentru feedback. O sa iau si eu 2-3, sa le incerc. Deocamdata mi-am luat cateva Ultra Light Crank-uri de la Rapala si Haira Tiny Plus One de la Lucky John. Ambele variante imi plac, la fel ca si cel mentionat de tine ele stau bine in curent, se scufunda destul de rapind in recuperare (desi sunt floating) si se lanseaza la distante decente datorita greutatii de 4g.
Mersi pentru feedback. O sa iau si eu 2-3, sa le incerc. Deocamdata mi-am luat cateva Ultra Light Crank-uri de la Rapala si Haira Tiny Plus One de la Lucky John. Ambele variante imi plac, la fel ca si cel mentionat de tine ele stau bine in curent, se scufunda destul de rapind in recuperare (desi sunt floating) si se lanseaza la distante decente datorita greutatii de 4g.
-
- junior
N-ai pentru ce. Culoarea cea mai productiva pentru mine a fost M99 la l-minnow.
Am si eu Haira Plus One. Are o bataie foarte violenta, dar inca nu am prins la ele. E adevarat ca nici nu am insistat prea mult.
Am si eu Haira Plus One. Are o bataie foarte violenta, dar inca nu am prins la ele. E adevarat ca nici nu am insistat prea mult.
Asta e modelul? http://www.cabelas.com/product/YO-ZURI- ... 6CQ_st%3DbMihai.Petras scrie:Eu sunt foarte multumit de Yo-Zuri l-minnow de 33, sinking. Merge excelent la clean pe rau. Si stiuca am prins, nu foarte mare, in jur de 1.5 kg. Sta bine in curent, se arunca precis si departe, e un vobler reusit.
Salut danone! Da, ala e modelul despre care vorbea Mihai... Desi culoarea M99 e alta, ceva gen rainbow trout (da search pe google dupa "yo-zuri l-minnow m99").
-
- junior
Acela e modelul, patternul din link-ul tau nu am vazut inca la noi, nu arata rau deloc.