Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
todi
- veteran

-
allspark scrie:Vorba cantecului: Oltenia, eterna Terra Nova

.
de unde ai dedus tu ca vladeni e prin oltenia? curiozitatea nestavilita ma indeamna sa te intreb
am dat din barca noaptea cu masina lasata in afara razei vizuale, de pe mal cu masina pe partea cealalta a barajului, am adormit cu batul si trusa pe masina, am lasat masina deschisa cu tubul de la bat si geanta cu haine etc. inauntru, etc. si nu mi'a luat nimeni niciodata un jig.
am auzit in schimb de role de fir ciordite de caini si pesti luati de sobolani.
-
allspark
- junior

Ai dreptate cu Vladeniul, dar si mai tare e ca pana la tine nimeni n-a negat chestia asta, nici macar impricinatul. Asa se scrie istoria

.
Cu furatul, ar fi fost oricum de mirare ca un oltean sa recunoasca din prima ca la ei se fura-n dracii aia mari

.
-
todi
- veteran

-

e vreun impricinat pe'aci? care sa nege ce? ca io n'am vazut nici o afirmatie
in schimb in bucuresti am lasat o oglinda, un capac si un cefist mi'a intepat cauciucurile de pe fata

banuiesc ca trotuarul pe care am parcat era mostenire de familie
give it a rest, trage un ochi pe harta si dupa aia canta'ne ce vrei.
cheers
-
allspark
- junior

Sa nege faptul ca Vladeniul ar fi in Oltenia. Cand eu am citat din cantecelul vostru omul a sarit ca fript, desi normal era sa zica stai tata, ca nu in Oltenia mi l-a furat. Acum sper ca ti-a picat fisa.
Si in Bucuresti se fura, dar, fata de Craiova, macar nu se bat bande de cate 200 de ciori cu topoarele pe strazi.
-
todi
- veteran

-
the point is
peste tot in tara asta si nu numai sunt hoti, tigani, dobitoci si nu in ultimul rand snobi si inculti. repet, in zona de care povestesti tu cu foc nu mi s'a luat niciodata un capat de ata. gasesti multi pe forum pe'aici care au fost pe oltul inferior si nu li s'a ciordit niciodata nimic.
daca tu ai ceva de impartit cu oamenii din afara bucurestiului, fa'o in alta parte dar nu aici. mersi.
-
SF
- veteran

todi scrie:the point is
peste tot in tara asta si nu numai sunt hoti, tigani, dobitoci si nu in ultimul rand snobi si inculti. repet, in zona de care povestesti tu cu foc nu mi s'a luat niciodata un capat de ata. gasesti multi pe forum pe'aici care au fost pe oltul inferior si nu li s'a ciordit niciodata nimic.
daca tu ai ceva de impartit cu oamenii din afara bucurestiului, fa'o in alta parte dar nu aici. mersi.
Ce-i Todi , un nerv atins
Fir Intins!!!
-
todi
- veteran

-
**** mea, ma oftica fatarnicia.
-
allspark
- junior

Ce fatarnicie omule, a zis cineva ca in Bucuresti nu se fura?
Apreciez finetea cu care m-ai facut snob si incult pentru suprema vina de a nu fi stiut pe unde se afla celebra localitate Vladeni

. Imi fac autocritica si recunosc in fata colectivului de oameni ai muncii ca "satele Olteniei" ar trebui sa fie materie obligatorie in clasele I-XII, pentru ca asemenea confuzii rusinoase sa nu mai fie posibile. La facultate s-ar putea studia in fiecare an "catunele Olteniei", indiferent de profilul universitatii respective. Iar la masterate si doctorate e limpede ca ar trebui sa se faca doar geografia cartierelor din faimoasele citadele ale culturii universale Craiova si Caracal.
-
todi
- veteran

-
esti baiat istet. continua si s'ar putea sa te plac
-
allspark
- junior

todi scrie:continua si s'ar putea sa te plac
Ma simt magulit dar trebuie totusi sa refuz

. Sunt insa convins ca gasesti pana la urma vreun suflet pereche, chiar si in Oltenia.