viermi de Ocean

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
zone100
utilizator nou
utilizator nou

viermi de Ocean

Mesaj de zone100 » 29 Apr 2015, 23:40

Salut Tuturor.
Ce ati spune de o afacere cu viermi de Ocean ar fi rentabila, un sfat si o parere a voastra ar conta foarte mult,acest
tip de afacere aici unde eu locuesc merge foarte bine.
In Constanta de cate stiu eu nu exista acest tip de afacere de aia va cer voua Prerea si o posibila colaborare.
O seara Buna.

tudor
Moderator
Moderator

Re: viermi de Ocean

Mesaj de tudor » 29 Apr 2015, 23:55

Unde locuiesti tu nu se consuma peste de apa dulce, sunt maree, poti recolta viermii cand e reflux, pescuieste toata lumea in mare sau mai bine zis ocean.
In Marea Neagra nu-s aceeasi viermi ca si cei de unde locuiesti. Nu-s aceeasi pesti. Localnicii Romaniei sunt axati in special pe pestele de apa dulce.
Nu cred ca ar merge o afacere cu viermi de ocean vanduti pe malul marii Negre. Dar asta e doar parerea mea. :lol:

zone100
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de zone100 » 30 Apr 2015, 00:04

nu aici in Portugalia nu se consuma pesti de apa dulce, in toata marea Mediterana se pescueste cu tipuri de viermi din asia,usa,portugalia in marea neagra nustiu de ce nar merge, pacat ca nu pot sa pun poze cu viermi respectivi.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 30 Apr 2015, 13:51

Din pacate in Marea Neagra nu prea ai ce prinde cu asemenea viermi .
La rima de mare se mai prinde cite un chefal , dar si acesta foarte rar si numai cind se apropie de mal. In rest numai POVESTI

Scrie răspuns