Vant

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Rambo
senior
senior

Mesaj de Rambo » 15 Mar 2008, 17:44

@OvidiuRus
Uite ca acuma am ajuns acasa...pana la urma vremea s-a schimbat in bine.Din pacate nu am luat nimic,au mai fost si alti pescari:unul dadea cu paine,unul cu ceva vobler plutitor si niciunul nu o luat niciun peste...NIMIC!Chiar am vrut sa te intreb tu unde ai fost la pescuit? :D Eu am fost "sub gredini" (langa Directia Apelor Romane Somes-Tisa,pe Donath cum urci spre padure,te strecori printr-un gard,cobori un pic dupa care treci prin ceva tufisuri si ai ajuns,asta daca nu stii unde ii "sub gredini" :D )

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 15 Mar 2008, 22:50

eu pescuiesc in zona jucu , stai linistit am avut un tzac in 2 ore ceva clenutz , apa nu e tocmai buna momenta.... , nu mai merge in oras dute , apahida , juc , rascruci somesul e salbatic prin zona aia e mult mai mult peste decat in oras si e mai palpitant si mai fain eu din pacate stau prost cu timpul dar mai incolo incep sa caut locuri , eu zic ca e mai fain sa mergi in cautarea pestelui unde buruiana de pe mal are 2 m si iti trebuie o maceta nu printre betoane si peturi. PS ce modele de voblere ai incercat ?

Rambo
senior
senior

Mesaj de Rambo » 16 Mar 2008, 10:34

Nu dau cu voblere :) La vierme am dat...poate ca inca e cam rece apa dar au fost primaveri in care a mancat bine la vierme.Cu timpul si eu stau prost si nu prea ma pot duce pana acolo,dar m-am gandit sa ma duc weekend-ul viitor pe Valea Nadasului ca am auzit ca acolo se ia bine clean la rama.

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 16 Mar 2008, 12:11

ai voblere in dotare ?

Rambo
senior
senior

Mesaj de Rambo » 16 Mar 2008, 15:16

nu :D...nu-s pescar de spinning...desi am dat de cateva ori si pot zice ca am si prins :D ...totusi prefer stationarul :)

Rambo
senior
senior

Mesaj de Rambo » 16 Mar 2008, 15:19

OvidiuRus scrie:...nu printre betoane si peturi. ....
:shock: Acolo nu sunt peturi?...INCREDIBIL.Pana acuma n-am vazut un loc fara peturi :evil: ...mai ales acolo unde merg eu locul e plin :evil: oricum la vara le iau pe toate si le ard(cred ca is vreo 50 :evil: :evil: :evil: ) si sa vad eu care mai arunca ca il bubuie Dumnezo din ceruri.Betoane zici? :D asa de faina ii zona ca zici ca esti departe de oras de numa' :D ...pacat ca ii poluata :cry:

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 16 Mar 2008, 15:57

unde merg eu nu sunt peturi ca e repezis , cand gasesc am o punga la mine si le iau acasa , gradina o pastrez mereu curata asa ca si somesul in zona gradinii mele e curata , curat salciile de pungile care se agata si le cam atrag atentia pescarilor care fumeaza cu pachetele de tigari ,sandwichurile si chistoacele chiar ma gandeam sa pun niste tomberoane :) .

Rambo
senior
senior

Mesaj de Rambo » 16 Mar 2008, 17:32

In ce cartier stai?Chiar is curios 8) :)

zeff
junior
junior

Mesaj de zeff » 16 Mar 2008, 19:05

Nici pe Neajlov nu a mers...... decat un clenisor de 350-400 gr....
.

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 16 Mar 2008, 20:14

:) in gherogheni.

Scrie răspuns