vanatoruldepesti ptr. userii noi

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
vanatoruldepesti
veteran
veteran

vanatoruldepesti ptr. userii noi

Mesaj de vanatoruldepesti » 09 Ian 2006, 14:24

Nu ii mai "plictisiti" pe cei ce se considera prea sus si prea "grei" de pe acest site cu intrebari. Va promit ca va raspun in 24 de ore la orice fel de intrebare legata de pescuitul rapitorilor si va asigur ca daca intrebarile ma depasesc, lucru foarte posibil, ma voi interesa pentru voi ( si credeti-ma, am la cine) si tot voi raspunde. Postati aici sau trimiteti mesaje pe privat. Deasemena, va pot indica topicurile unde s-a mai raspuns deja unor intrebari. Imi face o deosebita placere sa dialoghez cu oameni civilizati si este o mare bucurie pentru mine sa pot ajuta. Daca domnul Jan Scurtu si Dady Draghicescu au avut bunavointa sa raspunda tuturor solicitarilor, nu stiu de ce nu am face asta oricare dintre noi. Plictisiti-ma pe mine.
P.S. Ii rog pe cei care au ceva de spus off-topic sa imi respecte postarile si sa se abtina de la orice comentariu ce poate crea dispute, deoarece, fara sa am nici o vina, mi s-au inchis deja doua topicuri!

nuke
senior
senior

Re: vanatoruldepesti ptr. userii noi

Mesaj de nuke » 09 Ian 2006, 15:40

Imi face o deosebita placere sa dialoghez cu oameni civilizati si este o mare bucurie pentru mine sa pot ajuta. Daca domnul Jan Scurtu si Dady Draghicescu au avut bunavointa sa raspunda tuturor solicitarilor, nu stiu de ce nu am face asta oricare dintre noi. Plictisiti-ma pe mine.

Bravo vanatorului de pesti-asta da mesaj de incurajare a celor incepatori si de ce nu de suflet mare....Eu unul o sa va plictisesc cu intrebari..

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 09 Ian 2006, 21:40

vatorule tata
notre respect

stima

14
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 10 Ian 2006, 01:38

mie imi suna a Vasile Roaita! ca sa nu zic Ecaterina Teodoroiu! :lol:
near the beer

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 10 Ian 2006, 08:31

vanatorule.... ai dreptate....
de multe ori cine intreaba ceva, este trimis in negura istoriei acestui site...sa sape dupa informatia dorita. :?
dar pe de alta parte, daca e sa fim sinceri...s-a cam vorbit tot... si este un lucru bun... nu cred ca venim cu revelatii, nu vom descoperi noi planete, dar cand iti spun 3 pescari ca se prinde cu nu stiu ce fir...sau twister, parca ai mai multa incredere.
ce sa facem..? oferim informatii (oricum eu nu va spun unde am fost duminica)
fir total!

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 10 Ian 2006, 11:17

Intrucat s-au trecut la discutii legate de lungimea lansetei...am despartit topicul ca sa stie toti userii ca a aparut o noua discutie(dezbatere :roll: )
Topicul il gasiti aici : http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=1887
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura

MAREAN
junior
junior

Mesaj de MAREAN » 10 Ian 2006, 20:30

Vanatorule, esti exact cum te stiu. Bravo tata! Vasile Roaita sau Ecaterina Teodoroiu, da' esti singurul de pana acum care a facut asta. Jos palaria moshule! :)

Închis