V-ati pacalit?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
V-ati pacalit?
Oare cati au muscat-o de 1 aprilie?Eu m-am pacalit rau de tot,vreo juma' de ora,m-am shocat...Ne-a facut-o Dan...cred ca a fost ceva de lucru la asa o pacaleala...acum urmeaza sa-l pacalim noi pe el 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Borealis Fly
- veteran
M-am prins imediat ca este o pacaleala de 1 aprilie. Dar m-am abtinut sa ma amestec ...
... de ... am vazut si altele si mai si ... aici pana si televiziunea sudeza se ocupa mai de mult de farse ...asa ca sunt pe "faza" ... i-mi scriu in agenda la sfarsitul lui martie sa fiu atent ca urmeaza 1 aprilie ... sa nu ma las prins de "pacalelile" pregatite de glumeti.
Dar bine inteles, toata lauda "echipei" care a lucrat la ea. A fost bine regizata si ca atare multi au fost cei la care le-a batut inima nitel mai repede vineri cand s-au logat pe site. Bravo Dane si webmasterului.

Dar bine inteles, toata lauda "echipei" care a lucrat la ea. A fost bine regizata si ca atare multi au fost cei la care le-a batut inima nitel mai repede vineri cand s-au logat pe site. Bravo Dane si webmasterului.

Fir intins!
Borealis F
Borealis F
Si eu am luato dar cca.5 minute dupa ce am primit mesajul ca saitul si-a schimbat denumirea am incercat sa caut www.ciortanul.ro,nu l-am gasit si atunci am intrat pe rapitori in forum. Chiar daca sus in stinga scria ciortanul.ro,in momentul in care am scris primul mesaj si am dat:previzualizeaza am vazut ca nu apare cuvintul pacaleala,atunci am inteles. intre timp ii scrisesem lui Dan pe privat foarte nedumerit si intr-un tirziu a venit si mesajul lui Dan care suna cam asa:"sigur ca e o pacaleala dar hai sa ne distram putin"
si asta am facut pina pe la vre-o 02 si ceva noaptea.
Bravo Dane si celor care te-au ajutat a fost ceva super. chiar ca trebuie sa apara sa vada toti ce super a fost.
si asta am facut pina pe la vre-o 02 si ceva noaptea.
Bravo Dane si celor care te-au ajutat a fost ceva super. chiar ca trebuie sa apara sa vada toti ce super a fost.