V-ati gandit ce sa faceti cu aia 2% din impozit?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 08 Iun 2008, 20:18

Vega

Cu scuzele de rigoare... Nu am mai intrat demult pe net, deci implicit nici pe acest forum. Uite, marti merg la servici si le cer celor de la compartimentul financiar sa imi dea inapoi datele, sa vi le pot da mai departe, daca nu este prea tarziu. Oricum cred ca deja ai sunat sau te-ai interesat.
Cu scuzele de rigoare! :(

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 08 Iun 2008, 21:15

Cu toate ca am depus la timp formularele le Administratia Financiara nici pina acuma STATUL nu nea depus in cont cei 2%. :help: :help: :help:

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 09 Iun 2008, 10:57

""...nu te poti juca cu statul..."""

:(

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 17 Ian 2009, 20:17

APSHD scrie:Cu toate ca am depus la timp formularele le Administratia Financiara nici pina acuma STATUL nu nea depus in cont cei 2%.
Pana la urma v-au mai intrat banii?

crapu.huby
junior
junior

Mesaj de crapu.huby » 18 Ian 2009, 10:58

eu ma chinui sa punem pe picioare o fundatie sa ca castram cainii comunitari, momentan dau banii unui club sportiv dar cred ca treaba cu smurdul e cea mai nobila

pityu
veteran
veteran

v-ati ganditt ce sa facetti cu aia 2% din impozit?

Mesaj de pityu » 18 Ian 2009, 15:00

Bineinteles ca SMURD-ul isi face datoria si cu cei 2% si fara ei. Eu consider ca pescarii, daca tin cu adevarat la imbunatatirea conditiilor de pescuit, ar trebuii sa se gandeasca cu prioritate in directia asta. Altfel vorbim numai vorbe goale pe forum si eu am mai remarcat treaba asta nu odata. Iata ca s-a adeverit, ca tocmai acei pescari care striga cel mai tare ca ei vreau sa faca si sa dreaga pescuitul (fara sa se asocieze) tocmai ei nu sunt in stare sa doneze nici macar aia 2% din impozit (care oricum sunt bani pierduti) catre asa zisa mare dragoste a lor pescuitul. Halal pescari !

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 18 Ian 2009, 22:51

@ pityu...

Cine doneaza 2 %...o face ca si un gest nobil ("da de pomana") si un suflet nobil da acolo unde chiar este nevoie.
Sa nu zici ,ca asociatiile astea au nevoie sa traiasca din pomana .
S-au tot laudat ca au facut proiecte,initiative legislative inclusiv de finantare...,bla,bla,bla...rezultat?
Ma faci sa rad daca crezi ca cei 2% sunt mai importanti pentru o "asp" fata de niste case de copii, sau azile de batrani sau chiar "S.M.U.R.D."
Dati 2 % acolo unde chiar este nevoie :!:
"Halal pescari !"..of,of,mai,mai... :oops:

pityu
veteran
veteran

v-ati ganditt ce sa facetti cu aia 2% din impozit?

Mesaj de pityu » 18 Ian 2009, 23:43

Iarasi te agiti old_radu, cand nu e neaparat nevoie! Acele sume sunt necesare peste tot. Nu am nimic impotriva sa-i dai unde vrei tu. Ziceam doar ca un pescar adevarat ar trebui sa se gandeasca si la ape, pesti, natura, etc. Daca nu ei, atunci cine ?????
Daca nu poti dormii noaptea de grija altora, ca cine si cum se imbogateste de pe urma unei amarate de asociatii, de ce nu-ti faci tu una si nu mai dai bani la nimeni. Te imbogatesti numai tu si clica ta cu care vei face asociatia. Cautator de nod in papura ce esti !

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 18 Ian 2009, 23:55

@ pityule...

Ti-am raspuns frumos,fara termeni injuriosi.
Ce sa mai zic ?...de unde nu este ,nici Dumnezeu nu cere.
N-ai cu cine...

DATI 2% ACOLO UNDE CHIAR ESTE NEVOIE :!:

Scrie răspuns