URGENT---- NOI ASOCIATII ALE PESCARILOR SPORTIVI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
la bucuresti nimic???
observ ca transilvania se misca cel mai bine din toata tara, ca de obicei de altfel....
la bucuresti exista vreo initiativa de acest gen, stie cineva?
macar vreun grup de pescari cu intentia de a crea asa ceva?....
haideti sa o facem si sa terminam odata cu toate prostiile astea gen vizat carnet la alba, la cluj, la mai stiu eu unde....
haideti sa o facem!
la bucuresti exista vreo initiativa de acest gen, stie cineva?
macar vreun grup de pescari cu intentia de a crea asa ceva?....
haideti sa o facem si sa terminam odata cu toate prostiile astea gen vizat carnet la alba, la cluj, la mai stiu eu unde....
haideti sa o facem!
Am citit pe www.maap.ro proiectul ordinului ministrului si pare sa fie vorba de doua fonduri de pescuit, fondul arondat asociatiei de pescari si fondul national de pescuit recreativ/sportiv in care se va pescui pe baza vinietei. Totusi, sunt si cateva lucruri care mi se par neclare asa cum ar fi, de exemplu, situatia apelor de la Romsilva si cea a Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. Cum se va pescui aici? Se va putea pescui tot in baza vinietei anuale sau decadale? Daca sunt si juristi pe forum si au citit proiectul as dori sa aflu parerea lor.
"Asociatia "Pescari 4Ever", care numarain prezent 29 de membrii, a fost invitata de domnul Gigi Stefan pentru a face parte din randul membrilor fondatori ai viitoarei Federatii Nationale de Pescuit Sportiv, iar secretarul asociatiei, Iulian (Liviu) Ceausu a inmanat documentele necesare. Din discutia pe care am avut-o cu domnul Stefan cu ceva timp in urma a reiesit ca exista un sediu alocat, si ca actele pentru infiintarea federatiei sunt in curs de definitivare.
La infiintarea Federatiei cu siguranta ca toate asociatiile afiliate isi vor trimite reprezentantii pentru ca prin efort comun sa ajungem la cele mai bune solutii in sprijinul pescarilor sportivi din Romania.
Cu cat mai multe aociatii/cluburi private, cu atat mai bine!"
Sa intzeleg k va aparea o noua federatzie care va beneficia de fonduri de la ministerul sporturilor?...sau unde va fi afiliata noua federatzie?adik cine va roade ciolanul shi de unde vine el?...sunt un pic rautacios da asta e ....dak tot se face asta makr sa se fak cu transparentza shi cu bunacredintza....altfel facem shi noi o asociatzie ce se va chema "Stiuci 2 Much 4 Ever" numai asha k sa ne aflam in treaba.....
La infiintarea Federatiei cu siguranta ca toate asociatiile afiliate isi vor trimite reprezentantii pentru ca prin efort comun sa ajungem la cele mai bune solutii in sprijinul pescarilor sportivi din Romania.
Cu cat mai multe aociatii/cluburi private, cu atat mai bine!"
Sa intzeleg k va aparea o noua federatzie care va beneficia de fonduri de la ministerul sporturilor?...sau unde va fi afiliata noua federatzie?adik cine va roade ciolanul shi de unde vine el?...sunt un pic rautacios da asta e ....dak tot se face asta makr sa se fak cu transparentza shi cu bunacredintza....altfel facem shi noi o asociatzie ce se va chema "Stiuci 2 Much 4 Ever" numai asha k sa ne aflam in treaba.....
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
Noua federatie de pescuit se vrea o contrapondere la AGVPS.
Nu se pune deloc problema sa primeasca fonduri de la Ministerul Sporturilor ( sau Agentia Nationala pentru Sport ).
Noile asociatii de pescari sportivi nu vor fi obligate sa se afilieze la federatia nou infiintata.
Permisul de pescuit recreativ/sportiv va fi valabil 4 ani.
Permisul de pescuit recreativ/sportiv va fi eliberat de orice asociatie de pescari legal constituita in baza contractelor incheiate cu gestionarii resurselor acvatice vii.
Posesorul permisului de pescuit recreativ/sportiv va putea sa pescuiasca in orice bazin piscicol natural de pe teritoriul Romaniei in baza vinietei .
Paza bazinelor piscicole naturale revine Inspectiei Piscicole, structurilor de paza ale gestionarilor resurselor acvatice vii si tuturor asociatiilor de pescari sportivi legal constitute. Cred ca este necesar ca toti pescarii sportivi sa se implice in paza bazinelor piscicole naturale alaturi de structurile statului imputernicite in acest sens.
Inainte de a va expune punctul de vedere intrati pe www.maap.ro si cititi la sectiunea proiecte de lege ordinele respective.
Nu se pune deloc problema sa primeasca fonduri de la Ministerul Sporturilor ( sau Agentia Nationala pentru Sport ).
Noile asociatii de pescari sportivi nu vor fi obligate sa se afilieze la federatia nou infiintata.
Permisul de pescuit recreativ/sportiv va fi valabil 4 ani.
Permisul de pescuit recreativ/sportiv va fi eliberat de orice asociatie de pescari legal constituita in baza contractelor incheiate cu gestionarii resurselor acvatice vii.
Posesorul permisului de pescuit recreativ/sportiv va putea sa pescuiasca in orice bazin piscicol natural de pe teritoriul Romaniei in baza vinietei .
Paza bazinelor piscicole naturale revine Inspectiei Piscicole, structurilor de paza ale gestionarilor resurselor acvatice vii si tuturor asociatiilor de pescari sportivi legal constitute. Cred ca este necesar ca toti pescarii sportivi sa se implice in paza bazinelor piscicole naturale alaturi de structurile statului imputernicite in acest sens.
Inainte de a va expune punctul de vedere intrati pe www.maap.ro si cititi la sectiunea proiecte de lege ordinele respective.
- ravenheart
- veteran