Unde se prinde somn american( pitic)?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 29 Aug 2007, 14:39

Nu trebe sa cumperi. Hai in Bv cu un minciog si iei moca puiet..... daca tot vrei sa populezi! Daca vrei mai mari, ia si o undita si neste rame :wink:

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 29 Aug 2007, 20:02

Dane ,somoteii de BV nu sunt din cei ,,pitici'' sunt din cei normali(din fericire)....

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 29 Aug 2007, 21:59

Gresit. Sunt si d-aia. Am vazut acum maxim o luna.... si puiet si maricei, insa nu pe Olt. Pentru cine nu crede, am si poze.:wink:

puiu G
utilizator nou
utilizator nou

Multzumiri

Mesaj de puiu G » 30 Aug 2007, 12:47

Salut d-lor!
Nici nu ma gandeam ca voi starni atata interes pentru acest subiect!Luci_t itzi multzumesc cu anticipatzie pentru invitatzia de a pescui in acele baltzi!
Dat fiind faptul ca voi merge acolo plecand din Timisoara, intr-adevar mi-ar placea sa pot pescui vreo 2 zile, deci ideea cazarii acolo ar fi excelenta!Merci pt generozitate, sunt dispus sa-tzi si platesc cazarea!Pentru cei curiosi as vrea sa populez o f. mika baltutza pe care am sapat-o in curte unde vreau sa tzin asemenea pesti si sa-i pescuiesc pur si simplu pentu amuzament, alaturi de prietenii mei!
Astept noutatzi si date concrete, referitor la o partide de pescuit , acolo langa Beliu!Merci,
Puiu

Scrie răspuns