Unde se duc banii din Pescuitul Recreativ/Sportiv.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Unde se duc banii din Pescuitul Recreativ/Sportiv.
Dintr-o eroare de plata (gresit contul indicat de HG 1016/2008), la cerere s-a corectat gresala. In documentul de rectificare au fost nominalizate persoanele juridice titulare de cont.
Contul in care se vireaza banii din pescuitul recreativ/sportiv, comercial si acvacultura reprezinta in fapt contul pentru Taxe pentru autorizarea si controlul activitatii nucleare.
Acum vedeti si voi unde se duc banii pentru repopulari.
Contul complet este RO 13TREZ1012060103XXXXX
Poate ca acum multe intrebari capata raspuns.
Contul in care se vireaza banii din pescuitul recreativ/sportiv, comercial si acvacultura reprezinta in fapt contul pentru Taxe pentru autorizarea si controlul activitatii nucleare.
Si eu care credeam ca asta e contul; Cel postat de Miky anul trecut:
REMEMBER COANE FANE:
apsalba a scris:
....Cand va puneti de acord donez si eu 10 milioane....
...................................................................... ................
....Am zis sa-mi trimiteti factura si o platesc...
...................................................................... ................
....Nu ma intereseaza pe numele cui este. Factura este dovada ca s-a facut popularea... Ar fi si dovada fata de donatori ca banii lor au ajuns unde trebuie. Trimiteti factura, dovada ca ati populat (poze) si postez ordinul de plata. Faceti o incercare...
....Ce aveti de pierdut? In cazul in care faceti popularea va atingeti obiectivul. Daca primiti banii investiti, mai faceti una. Este o chestiune de onoare. Curaj.
... Astept factura. Cand populati postati-o sa o vada toate lumea si peste doua zile sa postati extrasul de cont.
Stiind ca o sa-ti faca placere, factura este pe numele meu , si precum vezi, a venit vremea sa fie decontata...
Nu puteam sa nu-ti dam ocazia sa te tii de cuvant, cred ca intelegi !:
Asa ca: „next move... it’s your move !â€
REMEMBER COANE FANE:
apsalba a scris:
....Cand va puneti de acord donez si eu 10 milioane....
....Am zis sa-mi trimiteti factura si o platesc...
....Nu ma intereseaza pe numele cui este. Factura este dovada ca s-a facut popularea... Ar fi si dovada fata de donatori ca banii lor au ajuns unde trebuie. Trimiteti factura, dovada ca ati populat (poze) si postez ordinul de plata. Faceti o incercare...
....Ce aveti de pierdut? In cazul in care faceti popularea va atingeti obiectivul. Daca primiti banii investiti, mai faceti una. Este o chestiune de onoare. Curaj.
... Astept factura. Cand populati postati-o sa o vada toate lumea si peste doua zile sa postati extrasul de cont.
Stiind ca o sa-ti faca placere, factura este pe numele meu , si precum vezi, a venit vremea sa fie decontata...
Nu puteam sa nu-ti dam ocazia sa te tii de cuvant, cred ca intelegi !:
Asa ca: „next move... it’s your move !â€
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
@ adrianSB
felicitari pt rabdarea cu care ai strans citatele "d-lui" Popescu ("""apsalba""")
O sa revina iar la vechea poveste: "s-a populat cu pastrav, in loc sa se populeze cu salau, cum s-a stabilit la inceputul actiunii"
A spus cineva ca "dl" Popescu nu are curaj? Dupa ce ca nu a donat si dansu' 10mil ROL (1000RON), pe care-i promisese pt popularea initiata pe forum, are curaj si mai deschide subiecte care au ca motiv banii...
"domnule" Popescu de curaj nu duceti lipsa dar cu ONOAREA cum stati? Permiteti-mi sa va reamintesc o veche semnatura care aparea la fiecare postare a unui user vechi al acestui forum:
Onoare si curaj
felicitari pt rabdarea cu care ai strans citatele "d-lui" Popescu ("""apsalba""")
O sa revina iar la vechea poveste: "s-a populat cu pastrav, in loc sa se populeze cu salau, cum s-a stabilit la inceputul actiunii"

A spus cineva ca "dl" Popescu nu are curaj? Dupa ce ca nu a donat si dansu' 10mil ROL (1000RON), pe care-i promisese pt popularea initiata pe forum, are curaj si mai deschide subiecte care au ca motiv banii...
"domnule" Popescu de curaj nu duceti lipsa dar cu ONOAREA cum stati? Permiteti-mi sa va reamintesc o veche semnatura care aparea la fiecare postare a unui user vechi al acestui forum:
Onoare si curaj
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Unde se duc banii din Pescuitul Recreativ/Sportiv.
Nah lasa ,ca acu s-a reparat gresealasi nu mai sponsorizam activitatea nucleara.Sa vezi de acuma pesti...........apsalba scrie:Dintr-o eroare de plata (gresit contul indicat de HG 1016/2008), la cerere s-a corectat gresala. In documentul de rectificare au fost nominalizate persoanele juridice titulare de cont.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Felicitari mai ales pt popularea care s-a facut, chiar si fara cele 10mil promise. Da f interesant ca d-l popescu cu toata "onoarea si curajul" sau nu a mai zis nici pas... probabil sa i se inchida gura definitiv pe aici pe forum e suficient sa citam postul vostru pe unde mai posteaza domnia luiAdrian SB scrie:Luci, e meritul lui Miky ca a strans citatele celebre.luci_t scrie:@ adrianSB
Eu doar am cautat prin vreo 20 de pagini postarea cu Nr. de cont.

Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
Pinochio sa sti ca abia asteptam ca multele intrebari sa-si capete raspuns ...Poate ca acum multe intrebari capata raspuns.
- cum e cu scuzele telefonice pentru premiile neacordate ?
- cand decontezi factura ... o sa te coste cam mult daca va trebui sa actualizezi suma cu inflatia

si multe alte intrebari la care n-ai raspuns de-a lungul timpului.
PS
daca tot a fost descoperita si corectata aceasta eroare sper ca nu dai statul roman in judecata cerand desfintarea lui ... ca doar AGVPS-ul l-ai desfintat de vreo mie de ori pana acum, ordinul de pescuit l-ai suspendat in instanta sau macar ai vrut dar ale dreacului vicii de procedura nu te-au lasat.
Data viitoare da in judecata viciile de procedura

S'altare și bunăstare !