Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
anonim22
- utilizator nou

Salutare. Am o mare problema pe care nu stiu cum sa o tratez sau de unde sa incep. Stiu din surse sigure ca in Dunare sunt deversate regulat cantitati enorme de combustibili, motorina mai precis. Cand se da drumu la motorina miroase de iti e frica sa aprinzi o tigara si se formeaza o pelicula de motorina pe apa ce dureaza 2-3 ore pana curge si pe o latime de 10 metri. Intrebarea mea este cui ar trebui sa ma adresez atat timp cand poluatorul este chiar Marina Militara din Braila? Cine ar fi suficient de competent pentru a se lua la tranta cu un colos asa mare? Eu si stiu din interior cum fac baietii. Ei trebuie sa faca niste aplicatii in care trebuie sa consume dau exemplu 1 tona de motorina. Nu le fac si cand sunt verificati nu trebuie sa aiba motorina pe stoc. E singura data cand mi-as dori ca cineva sa o fure, dar nenorocitii nu o fura sa nu intre in belea si ii dau drumul pe Dunare cu sutele de litri. Daca mai este cineva din Braila si pescuieste in zona "Laminorul" stie despre ce vorbesc.
Mi-am facut special un cont cu anonim pentru a nu-mi crea probleme.

-
APSHD
- veteran

Dute direct la Procuratura s-au la SRI s-au dami um M.P. si te ejut.
-
adrianc
- utilizator constant

-
Cred ca s-ar bate presa pe un asa subiect.
Fa niste poze/filmulete si trimite-le pe la televiziuni si ziare.
Oricum ar fi, implica-te!

Daca aia chiar procedeaza asa sunt niste tampiti si sper sa plateasca cu varf si indesat.
-
anonim22
- utilizator nou

adrianc scrie:Cred ca s-ar bate presa pe un asa subiect.
Fa niste poze/filmulete si trimite-le pe la televiziuni si ziare.
Oricum ar fi, implica-te!

Daca aia chiar procedeaza asa sunt niste tampiti si sper sa plateasca cu varf si indesat.
Stiu sigur ca fac asa ca am prieteni in interior. Eu nu pot sa ma expun pentru ca am ceva prieteni pe acolo. O sa fac treaba cu filmul si o sa dau la televiziuni. Treaba cu SRI-ul inseamna sa apar eu in calitate de martor sau acuzator sau mai stiu eu ce si nu mai e problema ca imi stric prietenii dar voi avea si probleme. Vreau sa plateasca pentru asta sau daca nu platesc macar sa nu mai faca asa ceva. Traim intr-o tara in care iti e frica sa iei atitudine ca sa nu platesti pe alte parti. Am si eu un mic business prin oras si nu vreau sa fiu scos de pe piata politic. Atept sa vina viitura de motorina, o filmez si o dau unui canal de stiri sa vedem ce iese.
Eu nici nu sunt cu aparatura de filmat dupa mine cand sunt la pescuit ca imi tin trofeele in minte dar o sa ma duc special sa filmez de acum.
-
adrianc
- utilizator constant

-
Iti inteleg situatia, dar de luat atitudine tot tre' sa iei.
Poti sa filmezi cu orice telefon mai rasarit, dupa aia trimite in stanga si-n drepta a.i. sa iasa scandalul cat mai mare. Nu imi vine sa cred ce tembeli populeaza tara asta.
-
APSHD
- veteran

Nu trebuie sa te implici eu sunt la 700 de km. si nu mi-e frica de ei .Ce pot sa-mi faca
Daca faci filmarea trimete-o la Realitatea cu ei am mai colaborat si publica stirea daca este autentica .
Daca ti-e frica sa te implici poti spune ca eu am facut filmarea fiind in trecere prin zona la o partida de pescuit. Dar atentie trebuie sa se vada de unde intra in Dunare motorina.
Eventual poti sa-mi trimeti mie filmarea si o rezolv eu.

-
anonim22
- utilizator nou

APSHD scrie:Nu trebuie sa te implici eu sunt la 700 de km. si nu mi-e frica de ei .Ce pot sa-mi faca
Daca faci filmarea trimete-o la Realitatea cu ei am mai colaborat si publica stirea daca este autentica .
Daca ti-e frica sa te implici poti spune ca eu am facut filmarea fiind in trecere prin zona la o partida de pescuit. Dar atentie trebuie sa se vada de unde intra in Dunare motorina.
Eventual poti sa-mi trimeti mie filmarea si o rezolv eu.

Iti dai seama ca nu am cum sa vad deversarea propriuzisa pentru ca ei dau drumu acolo in curtea marinei. Imposibil de ajuns acolo. De treaba asta imi era mie teama. Daca nu vezi de unde iese nu ai cum sa dovedesti cine o varsa. Ei banuiesc ca oricum au ceva sistem de deversare pe sub apa dracu stie ca ii duce capul la destea. Eu vad doar pata de motorina care vine. Si-asa e greu sa scoti in evidenta motorina pe filmare dar oricum astept sa vina "viitura" si sa o filmez. Sa ma si nimeresc in ziua respectivsa ca nu muncesc pe maul Dunarii.
-
sorinB
- veteran

anonim22 scrie:Salutare. Am o mare problema pe care nu stiu cum sa o tratez sau de unde sa incep. Stiu din surse sigure ca in Dunare sunt deversate regulat cantitati enorme de combustibili, motorina mai precis. Cand se da drumu la motorina miroase de iti e frica sa aprinzi o tigara si se formeaza o pelicula de motorina pe apa ce dureaza 2-3 ore pana curge si pe o latime de 10 metri. Intrebarea mea este cui ar trebui sa ma adresez atat timp cand poluatorul este chiar Marina Militara din Braila? Cine ar fi suficient de competent pentru a se lua la tranta cu un colos asa mare? Eu si stiu din interior cum fac baietii. Ei trebuie sa faca niste aplicatii in care trebuie sa consume dau exemplu 1 tona de motorina. Nu le fac si cand sunt verificati nu trebuie sa aiba motorina pe stoc. E singura data cand mi-as dori ca cineva sa o fure, dar nenorocitii nu o fura sa nu intre in belea si ii dau drumul pe Dunare cu sutele de litri. Daca mai este cineva din Braila si pescuieste in zona "Laminorul" stie despre ce vorbesc.
Mi-am facut special un cont cu anonim pentru a nu-mi crea probleme.

Ti-am trimis mesaj privat.
-
anonim22
- utilizator nou

sorinB scrie:Ti-am trimis mesaj privat.
Am vazut mesajul, merci mult de ajutor. Nu pot da replay ca e cont nou. Va tin la curent. Acum astept sa fac filmul cand vad viitura.
-
APSHD
- veteran

Este foarte important ca din filmare sa rezulte clar zona de unde incepe pata de motorina.
De acolo si pina la sursa este treaba autoritatilor.
Astept filmarea .