Unde credeti ca se pot gasi asemenea MONTURI?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sboby2
utilizator nou
utilizator nou

Unde credeti ca se pot gasi asemenea MONTURI?

Mesaj de sboby2 » 14 Oct 2012, 10:10

Va salut dragi utilizatori ai acestui sitt.
Si cum sezonul pentru pescuitul la Rapitor e in plina desfasurare, v-as ruga sa ma ajutati cu ceva sfaturi.

De-a lungul timpului am incercat diverse metode de pescuit pentru rapitor (pasiunea mea cea mare)... lingurita, oscilanta, pestisori de silicon...cu diverse performante ...mai mari sau mai mici.
Recent am observat la un pescar mai batran, pescuitul la pestisor mort. De preferinta carasel.
Montura folosita era una artificiala, facuta chiar de el...ei era denumita Drascovici dupa spusele lui.
Am cautat pe net asemenea monturi si in afara de niste poze nu am gasit pe cineva care sa le si comercializeze.

V-as ruga daca se poate sa imi spuneti daca gasesc pe undeva sa cumpar asemenea monturi.

Cu stima.....

sorinB
veteran
veteran

Re: Unde credeti ca se pot gasi asemenea MONTURI?

Mesaj de sorinB » 14 Oct 2012, 10:16

deltaic
veteran
veteran

Re: Unde credeti ca se pot gasi asemenea MONTURI?

Mesaj de deltaic » 16 Oct 2012, 14:52

Am avut placerea sa pescuiesc cu persoana in cauza(secolul XX) si sa primesc o montura Drachkovich originala,pe care am pierdut-o un an mai tarziu. Dupa modelul dat, am manufacturat o gramada de monturi.Nu sunt complicate,trebuie sa ai cateva materiale de baza.Nu am deschis pagina indicata de "sorinB"dar probabil este elocventa daca arata imagini cu montura. Sunt situatii cand montura asta face diferenta,un singur inconvenient este ca se agata destul de usor daca sunt obstacole in apa.

Scrie răspuns