A-s vrea sa trec de la spinning la casting,dar imi este frica de ce aud...cu perucile de fir...se pot evita aceste peruci?
cum trebuie sa incep,cu fire groase?
va multumesc!
Un sfat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Un sfat
Deja ai depasit episodul spinning ? e plictisitor, asa-i ? 

-
- veteran
Da , da foarte groase ....cele mai groase.cum trebuie sa incep,cu fire groase?

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Acum serios.
Sunt cativa baieti aici pe forum care sunt 'artisti' in baitcasting. Iti dau cateva exemple: Adelin, Razvan m , Semlecan Gheorghe, ULK si-or mai fi si altii...
Da-le un MP si discuta cu ei , sunt sigur ca te vor invata cate ceva.
Sunt cativa baieti aici pe forum care sunt 'artisti' in baitcasting. Iti dau cateva exemple: Adelin, Razvan m , Semlecan Gheorghe, ULK si-or mai fi si altii...

Sau poate cauta articolele din reviste....ranga scrie:Acum serios.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
cred ca ar trebui sa incepi cu cele mai scumpe echipamente, in felul acesta te vei asigura ca nu gresesti cu nimicpescar94 scrie:A-s vrea sa trec de la spinning la casting,dar imi este frica de ce aud...cu perucile de fir...se pot evita aceste peruci?
cum trebuie sa incep,cu fire groase?
va multumesc!

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Exact ce a spus "adiwolf" , am auzit de la pescari buni experimentati in stilul cast .
Paterea mea , ca o mulineta de cast nr. 1 - made (JDM) , ca marca ; Shimano - Daiwa
Unul dintre expertii de cast este Andrei Zabet
Aici Blog - Echipament :
http://www.abrevis.ro/blog/?page_id=2

Paterea mea , ca o mulineta de cast nr. 1 - made (JDM) , ca marca ; Shimano - Daiwa

Unul dintre expertii de cast este Andrei Zabet
Aici Blog - Echipament :
http://www.abrevis.ro/blog/?page_id=2

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!