Un nou articol despre Delta

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
liviu_v
senior
senior

Un nou articol despre Delta

Mesaj de liviu_v » 08 Noi 2005, 10:46

gabor
senior
senior

Mesaj de gabor » 08 Noi 2005, 10:56

eu zic ca ar trebui sa fie arestat. sigur are de gand sa treaca granita cu ucraina.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 08 Noi 2005, 10:58

As privi cu oarecare circumspectie asemnea articol dintr-un ziar care mie cel putin nu-mi spune mare lucru
nu inteleg cum a facut varza Liviu Mihai acea lege si ce legatura au stiucile moarte (unde?) cu asta.....
Interese cred ca au tocmai cei care au reusit sa suspende acea decizie de interzicere a pescuitului industrial nu cei care au promovat-o......
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 08 Noi 2005, 11:18

Dupa parerea mea acel articol nu e decat plata vreunei polite! Ca sa faci asemenea afirmatii trebuie sa mai ai si cu ce sa le sustii... Nu il cunosc pe Mihaiu, dar stiu ca pescuitul industrial al stiucii in Delta Dunarii a fost interzis in urma unei campanii agresive facuta de Fundatia Academia Catavencu si, mai mult, autorul articolului face o afirmatie cel putin aberanta, afirmatie remarcata si de Sorin: de cand s-a interzis pescuitul industrial, Delta e plina de stiuci moarte... De unde pana unde? Care e legatura? Se braconeaza in continuare, dar in spiritul legii braconierii si concesionarii nu mai scot pestele din plase? Ceva ne scapa in acest articol...cred ca mai multe detalii despre interese si deontologia profesionala a jurnalistului ar putea sa ne dea chiar autorul articolului...

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 08 Noi 2005, 11:29

un ziar de 2 LEI, asa cum sunt multe, care sustine interesele economice ale patronilor.

Scrie răspuns