un nou articol despre Delta Dunarii...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns

noname
veteran
veteran

asta e

Mesaj de noname » 03 Sep 2005, 18:39

"Braconajul, exploatarea irationala a resurselor piscicole si lipsa de respect pentru Rezervatia Deltei Dunarii au produs tarii, in ultimii ani, pierderi de milioane de dolari."
Braconaju+exploatare irationala+LIPSA DE RESPECT= GUVERN
DELTA DUNARII=tara...

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 04 Sep 2005, 08:34

asa e !!!! acum vreo doi ani ne cazam la un lipovean care avea o coliba mare pe litcov.cind am ajuns acolo avea in jur de 800 kg de crap cel mai mare de 14 kg.astepta sa vina sa-l ia .in anul urmator a mers foarte bine carasul,am vazut caras de 2,5 kg.plecau noaptea pe la 2 si puneau nailoanele linga stuf intrau in stuf si bateau in barca dupa jumatate de ora ieseau si aveau peste 500 kg!si nu erau multumiti.

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 04 Sep 2005, 17:22

A descris f bine situatia din delta,lipovenii sunt lasati sa moara de foame.Au noroc cei care locuiesc in zone de interes turistic,mai scot bani cu turistii.Dar cred ca in curand o sa se termine si cu asta ptr ei,vin baietii cu relatii fac pensiuni,aduc barci si nu o sa mai faca fata concurentei.De exemplu la cine am stat la Sfantu-Gheorghe avea permis de sturioni si de 2 luni nu prinsese nimic.Si cand am auzit ca u voie numai 3 kg nu mai stiam ce sa zic.In delta si un neinitiat prinde 3 kg de peste si ei obliga un pescar profesionist sa traiasca impreuna cu familia din 3 kg.E bataie de joc.Ce e mai rau ca totul e la vedere,"legal" si nimeni nu ia nici o masura,de ce?Ptr ca sunt nume prea mari implicate. :evil:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 05 Sep 2005, 08:35

nu-nteleg nimic.

un nou articol despre Delta Dunarii
"Anchete.ro, Mircea Popa, 07 aug 2002"

Bre nea danr, ce urmaresti mata?
Mie-mi place-n Delta!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 05 Sep 2005, 09:09

nu inteleg intrebarea

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 05 Sep 2005, 09:48

Asa-i, suna ciudat intrebarea. Ma refeream la faptul ca articolul e foarte vechi si nu unul nou asa cum spune topicul.
Mie-mi place-n Delta!

Scrie răspuns