un nou articol despre braconaj
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
un nou articol despre braconaj
evident, aceiasi pesedei care au pus mana pe dunare si delta
http://www.hotnews.ro/articol_35324-Cum ... regula.htm
http://www.hotnews.ro/articol_35324-Cum ... regula.htm
Da.. interesant....
Ma intreb oare cum au dedus ei aceste cifre, cand se braconeaza pe scara larga la sturioni , se prind la plasa si se vand la colt de strada?Pentru a va face o idee despre gradul de exterminare la care am supus aceste specii, iata cotele de captura alocate intregii Romanii in 2004: 2.000 de pastrugi, 560 de exemplare de cega, 208 moruni si 66 de nisetri. Una dintre cele mai rare specii de sturion, viza, este interzisa la pescuit.
- Mugurstefan
- veteran
Garantat nu s-au sinchisit.legio1083 scrie:Deci n+am gresit cu nimic acum cateva yile cand am aruncat cu noroi in ei... Ma+ntreb daca s+au sinchisit cu ceva... Ma-ndoiesc!
Incearca cu grenade data viitoare !

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Mugurstefan scrie: Garantat nu s-au sinchisit.
Incearca cu grenade data viitoare !

Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Mugurstefan
- veteran
pai te ajunge mai frate , te ajunge... te aduce in starea de ....Michael scrie:Mugurstefan scrie: Garantat nu s-au sinchisit.
Incearca cu grenade data viitoare !Mugure,ma pui pe ganduri,ai ganduri teroriste...
ca nimic nu se face pentru a curma fenomenul...

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
las' ca daca da Domnul sa intram in UE,se curma toate mizeriile de pe aici,garantez 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
In Romania?Ma faci sa zambesc.Romanii stiu de minune sa "se descurce".La banii care se castiga din asa ceva,nu cred ca statul are posibilitatile si vointa de a eradica mafia care se imbogateste din pescuitul sturionilor.Dupa parerea voastra,de ce s-a incheiat relativ repede carantina din delta?De dragul localnicilor sau al nostru al pescarilor,sau din cauza ca se pierdeau sume mari de bani provenite din turism,datorita carora "patronii deltei au facut presiuni asupra guvernului?Raspunsul cred ca il stiti. 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
- Mugurstefan
- veteran
Eu sunt EUROSCEPTIC!Michael scrie:las' ca daca da Domnul sa intram in UE,se curma toate mizeriile de pe aici,garantez
Si oricum pretul e foarte mare in comparatie cu ce primim.Se prezinta doar avantajele ... se face reclama la greu.. problema nu e daca e bine sau nu sa intram in UE ci daca ne primesc sau nu.. iar noi trebuie sa fim cuminti si sa facem cum spun ei....
dar nu poti sa te pishi impotriva vantului.... oamenii sunt alesi cu grija.... se lucreaza la marota asta de cel putin 200 de ani.
In fine , integrare placuta va doresc...
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !