un exemplar adevarat...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
M-am uitat de citeva ori cu atentie , batu pare a fi un beastmaster din 3 bucati , 3m , 50-100 gr XH . Am unu de 3,30 , seamana destul de bine ( doar ca nu vad scrisu pe bat in video ) , insa inele , matisarea , felu cum is puse , actiunea batului , pluta , toate corespund . Omu zice ca da cu pp de 50 lb . Mulineta habar nu am , un 3000 sau 4000 cod daiwa , sau shimano 5000 , cel mult 6000 , desi ii prea mica pentru 6000 , din cum vad eu . Parerea mea hehe!!!
Mai se vede in barca un parulet dotat cu o mulineta mai teapana , cel putin dupa marime , batu ala miroase a JDM hehe!! , minere albastre ( rosii , galbene ) nu stiu sa se faca pentru piata europeana , ori tunat . Pare un bat mai tare , poate pentru naluci mult mai grele . Idem , parerea mea !!
Fir Intins!!!
Mai se vede in barca un parulet dotat cu o mulineta mai teapana , cel putin dupa marime , batu ala miroase a JDM hehe!! , minere albastre ( rosii , galbene ) nu stiu sa se faca pentru piata europeana , ori tunat . Pare un bat mai tare , poate pentru naluci mult mai grele . Idem , parerea mea !!
Fir Intins!!!
Cea cu manerul rosu e o Daiwa Ninja boat interlineBZ1i . Lungime 2m13, putere 150-300gr. Pe ea o mulineta Okuma Salina SA 65 cu textil de 52kg. Cea cu maner galben e o Sert Interdinamic Force 3, care cred ca nu se mai fabrica de cativa ani. Are pe ea o Daiwa Regal 3500 tot cu textil de 52 kg.SF scrie:Hai mai bien zi arsenalu de dat la somn , daca tot sintem , am vazut ca dai cu respect fata de peste , desi nu ai zis strict echipamentu cu nume si prenume , insa nu umbli cu scule din alea care iti trebuie 2-3 ore sa scoti un peste , timp prea lung , in care risca sa moara .
Fir Intins!!!
Mai dau si cu ceva mai usor, o lanseta Rhino Spin H de 2m10, putere 40-80 gr. Pe ea un Symetre 4000 cu textil Spiderwire de 25kg. Se indoie ca dracu dar nu se rupe. Xavier Vella a reusit sa scoata 2m36 cu acest echipament. Mie nu mi-a intrat asa de mare, poate la vara.

Cu manerul albastru nu mai am dar fac parte din seria Beast master.