Un An Nou fericit!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Dan Cotelici
- junior
Un An Nou fericit!
Va doresc un An Nou fericit cu multa sanatate, bucurii si realizari.
LA MULTI ANI!
http://www.theinterviewwithgod.com/popup-frame.html
( cu sunet daca aveti posibilitatea)
LA MULTI ANI!
http://www.theinterviewwithgod.com/popup-frame.html
( cu sunet daca aveti posibilitatea)
Dan Cotelici
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever
Va doresc din inima sa fiti sanatosi, sa aveti un an mai bun si...sa fiti iubiti!!
Va multumesc voua si admin-ului ca m-ati "luminat" cand am avut nevoie de un sfat sau de o ideee...Fara voi probabil ca "arsenalul" meu era format tot din 1 lanseta 1 mulineta,10 oscilante, 3-4 rotative si 15 twistere..si chef de pescuit aproape deloc...Insa acum
Inca odata multumesc tuturor care posteaza aici si...sa ne-auzim cu bine!!! LA MULTI ANI!!!!
Va multumesc voua si admin-ului ca m-ati "luminat" cand am avut nevoie de un sfat sau de o ideee...Fara voi probabil ca "arsenalul" meu era format tot din 1 lanseta 1 mulineta,10 oscilante, 3-4 rotative si 15 twistere..si chef de pescuit aproape deloc...Insa acum

Inca odata multumesc tuturor care posteaza aici si...sa ne-auzim cu bine!!! LA MULTI ANI!!!!
In prag de An Nou sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti
in suflet sa v a aduca caldura si limpezime in gandire
in viata de zi cu zi sa aveti parte de impliniri , bucurii si sanatate multa multa
multumesc celor ce de aici din simpli nickname-uri s-au transformat in adevarati prieteni si au adus fiecare prin felul sau cate o nuanta din culorile zilnice
dincolo de pescari suntem oameni si asta implica tot ceea ce inseamna a fi om
tuturor , de peste tot doar ce-i bine in anul ce vine
si un cat se poate de sincer La Multi Ani Oameni Buni oriunde ati fi
ovidiu
in suflet sa v a aduca caldura si limpezime in gandire
in viata de zi cu zi sa aveti parte de impliniri , bucurii si sanatate multa multa
multumesc celor ce de aici din simpli nickname-uri s-au transformat in adevarati prieteni si au adus fiecare prin felul sau cate o nuanta din culorile zilnice
dincolo de pescari suntem oameni si asta implica tot ceea ce inseamna a fi om
tuturor , de peste tot doar ce-i bine in anul ce vine
si un cat se poate de sincer La Multi Ani Oameni Buni oriunde ati fi
ovidiu
2005
La multi ani ! si sanatate ca e mai buna decat toate.
Ce parere aveti de plutele hidrodinamice pt riuri realizate de Cralusso? le-am vazut pe www.energofish.hu.
s-or putea folosi oare la pescuitul rapitorului in ape curgatoare? ma gandesc ca in pescuitul somnului ar putea inlocui metoda "la casanta" care e destul de dificila.
Inventia pare a fi foarte interesanta si se poate vedea pe www.cralusso.com
Ce parere aveti de plutele hidrodinamice pt riuri realizate de Cralusso? le-am vazut pe www.energofish.hu.
s-or putea folosi oare la pescuitul rapitorului in ape curgatoare? ma gandesc ca in pescuitul somnului ar putea inlocui metoda "la casanta" care e destul de dificila.
Inventia pare a fi foarte interesanta si se poate vedea pe www.cralusso.com
Poate ca in anul care vine, Energo sa aiba o pag. net care sa si functioneze si de ce nu si in limba romana, sau poate nu prezentam suficienta desfacere de marfa pt. a putea fi luati in seama. Anul care vine sa va aduca tot ceace va doriti, pesti, scule de calitate, satisfactii de mult tintite si toate una peste alta sanatate cit cuprinde ca sa va puteti bucura de toate cele.
LA MULTI AMI !!!!....2005
LA MULTI AMI !!!!....2005
-
- utilizator constant