Uite prohibitia,nu e prohibitia!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 08 Feb 2008, 17:39

danr scrie: stie si frontiera
traiasca pescuitul stiucii C&R la avat, salau, somn etc :)
Poate stie din anul acesta, ca la ce am patit anul trecut , sunt sigur ca unii din ei nu au stiut.

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 08 Feb 2008, 17:53

mihali scrie:
danr scrie: stie si frontiera
traiasca pescuitul stiucii C&R la avat, salau, somn etc :)
Poate stie din anul acesta, ca la ce am patit anul trecut , sunt sigur ca unii din ei nu au stiut.
E bine sa ai cu tine in rucsac un extras din legislatie(eu asa fac de cate ori ma duc la pscuit in zone "salbatice").
Extrasul meu contine 5 pagini scoase la imprimanta, la care fac apel ori de cate ori agentu' face referire la vreun articol din legislatie.Ba chiar le sugerez sa scrie in procesul verbal numarul articolului in baza caruia vrea sa-mi dea amenda,ca sa pot face si eu referire la el in momentul cand depun contestatia la Judecatorie.De obicei discutia se inchieie cam la momentul asta :wink:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 08 Feb 2008, 18:14

Buna ideea. La cate car cu mine voi adauga si copia sus amintita.
Am auzit o chestie care m'a pus pe ganduri. Marturiseau niste pescari, in pauza de masa , ca de cand si'au vizat permisul nu i'a controlat nimeni, asa , macar sa arate si ei carnetu'. Cand nu aveau vizat permisul, auzi domnule, pescari sportivi , ii pastea nenorocu' de trebuiau sa fuga mereu de control.
Asa ca daca iau legea la mine poate scap de , ceea ce spuneam mai inainte, stres inutil. :?

silvian2007
junior
junior

....

Mesaj de silvian2007 » 09 Feb 2008, 20:22

PLEC LA STIUUUUUUUUCAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Multumesc mult pentru informatii.

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 10 Feb 2008, 00:40

CAAAAAAAAAAAND :?: :?: :?: :?: :?:
UNDEEEEEEEEEEEE :?: :?: :?: :?: :?:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

mateicristianmarian
utilizator nou
utilizator nou

rugaminte modesta

Mesaj de mateicristianmarian » 10 Feb 2008, 12:30

va rog frumos daca puteti si doriti sa imi trimiteti si mie cele 5 pagini cu legislatia. este o treaba cat se poate de ingenioasa, si as dori sa stiu cat este de legal pescuitul stiucii (catch and release) in prohibitie. doresc sa plec in delta peste 2 saptamani si mi-ar fi de mare ajutor. multumesc anticipat.

meas
veteran
veteran

Re: rugaminte modesta

Mesaj de meas » 10 Feb 2008, 12:43

mateicristianmarian scrie:va rog frumos daca puteti si doriti sa imi trimiteti si mie cele 5 pagini cu legislatia. este o treaba cat se poate de ingenioasa, si as dori sa stiu cat este de legal pescuitul stiucii (catch and release) in prohibitie. doresc sa plec in delta peste 2 saptamani si mi-ar fi de mare ajutor. multumesc anticipat.
Legal nu este sa pescuiesti stiuca in prohibitie nici daca faci C&R.Asta este si motivul pentru care plec maine in Delta si ma intorc cel tarziu vineri.
Exista posibilitatea sa pescuiesti alte specii:shalau,biban,somn.Nu se poate lua nimeni de tine doar ca pescuiesti;neplacut este sa ai o stiuca in juvelnic sau barca sau sa ai un drill cu una chiar cand pica controlul :shock: ;asta ar fi un mare ghinion :cry:
Daca vrei legislatia,da-mi mp cu adresa de mail.Daca le postez aici ocup muuuuuuuuuuuuulte pagini :lol: :lol:

silvian2007
junior
junior

Mesaj de silvian2007 » 10 Feb 2008, 13:21

meas scrie:CAAAAAAAAAAAND :?: :?: :?: :?: :?:
UNDEEEEEEEEEEEE :?: :?: :?: :?: :?:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
as vrea sa plec prin mai cand vine in tara cumnatul meu ca acum nu am timp si nici chef sa stauin frig,plus ca nu stiu ce-as putea prinde.Azi am fost pe vreo 2 baltoace si pe dunare,in zona Brailei si n-am vazut nicio miscare...ca sa nu mai zic ca mi-au degerat dinti-n gura.Asta e.Asteptam primavara.

Scrie răspuns