TVR si victor tarus !!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 23 Ian 2012, 20:05

acu' mai vii de acasa cu discutia :D.

si cine a zis ca nu poate raspunde ? e un forum public, inregistrarea solicita un pic de atentie, o adresa de mail si 2 minute . Daca ai senzatia ca e nedreptatit, dai un search, ii gasesti adresa de mail, si ii trimiti link cu topicul...

si ca sa o aduc inapoi pe subiecte de pescuit, sunt in stare sa afirm cu tarie ca de prost gust este tupeul necesar sa poti afirma ca dai 57 m la fly, cu o singura mana. as fi in stare sa merg public sa imi cer scuze, fara nici cea mai mica remuscare , daca tov. Tarus ar repeta performanta live, cu public :D.
sincer, as fi multumit si cu 50 m :roll: .

PS : salut Nemernic :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 23 Ian 2012, 20:11

cand sunt pe acasa si se face ora difuzarii, nevasta'mea incepe:
"...caravana pescar hoinar, din nou la drum".... :lol: :lol: :lol: :lol: si rade de moare...
a invatat si alte replici..."acum suntem cu prietenul nostru Paco(sau domnul Gaina, depinde de emisiune) etc". :lol: :lol: :lol:
si cand aude melodia de final..." nu ne ramane decat sa visam, ca pescari hoinari ce suntem, la marea captura! " :lol: :lol: :lol:

printre glume si mistouri, a sesizat si ea....mereu imi spune : "nesuferit mai e asta. si prost pe deasupra". :lol: :lol: :lol: :lol:

cu toate astea, ma uit la emisiune cand am ocazia.
decat sa-mi creasca tensiunea la alte emisiuni care sunt de'a dreptul varza, prefer sa aud replicile deja consacrate. :lol:

despre reviste nu zic decat atat: am vreo 40kg de maculatura in casa. cand sunt "rege pe tron", mai rasfoiesc cate o revista...
Prefer una din 2001 de-a lui Tarus decat vorbe lungi din revistele de azi.

Continui sa ma amuz, e prea hizdoz topicul. :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 23 Ian 2012, 20:15

P.L.: Salut, Muscatule.....

Deh, ce sa-ti fac, bre ....daca nu mustele tale nu zboara 57 m...
......

Socra-miu .....un adevarat drogat, apropo celuilalt topic "drugs", inregistreaza tot ce misca la TV :shock: , nu ma intrebati dc...... Cand ajunge la Emisiunea astuia...mereu ma suna: "Fiule, vezi ca-ti sar pestii pe TVR" :arrow: Eu d'asta nu-l suport pe nentu' Tarus :evil:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 23 Ian 2012, 20:30

raman la parerea ca este de prost gust sa razi de cineva care nu se poate apara sau nu este de fata.
punct.
Viata-i grea...dar trece

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 23 Ian 2012, 20:38

oaie scrie:raman la parerea ca este de prost gust sa razi de cineva care nu se poate apara sau nu este de fata.
tu vorbesti serios sau.. ?
de ce nu se poate apara?
- il frig dejtele pe tastatura?
- e beteag?
- l-a banat cineva din administrarea forumului?

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 23 Ian 2012, 20:45

Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 23 Ian 2012, 20:46

oaie scrie:raman la parerea ca este de prost gust sa razi de cineva care nu se poate apara sau nu este de fata.
punct.
merci . poate o sa reusesc si eu sa dau 50 m ....

si imi calc pe orgoliu sa nu infig intre coaste pumnalul otravit al mistoului :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 23 Ian 2012, 20:47

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 23 Ian 2012, 20:49

:lol: asta ii clona ! are cate o clona pt fiecare tara :))
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 23 Ian 2012, 20:55

In 1997 aparea cartea lui Victor Tarus ,, Pescuit din Delta in Carpati" in care era data o parte din biografia lui. Citez,, Victor Tarus, de profesie ing silvic, multiplu campion national la casting, participant si promotor al echipei nationale la mai multe editii ale Campionatelor Mondiale de pescuit la musca artificiala,casting, pescuit stationar pe cluburi si pescuit cu momeli naturale in ape de munte. Intre 1990-1995 este vicepresedintele cu probleme de pescuit al AGVPS din Romania. Specializat ca cercetator in problemele de nutritia pestilor. Editorul revistei Pescar Modern."

:shock: sau :o

Scrie răspuns