Trofee
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
dupa ce tai capul cureti carnea forte bine in special din interior si sub piele pui foarte multa sare il intinzi bine in pui ceva distantieri din lemn pentru a sta la pozitia care iti place si-l prinzi pe o scandura lasat la soare si la vant pe cat posibil
toate trofeele mele au rezistat ani de zile fara sa se strice vreunul
inclusiv somn
la somn e mult mai dificil caci trebuie sa cureti bine grasimea si carnea
dar cu perseverenta merge
dupa uscare , curatat sarea in exces si lacuit
spor la treaba
prinde somnul first:)
toate trofeele mele au rezistat ani de zile fara sa se strice vreunul
inclusiv somn
la somn e mult mai dificil caci trebuie sa cureti bine grasimea si carnea
dar cu perseverenta merge
dupa uscare , curatat sarea in exces si lacuit
spor la treaba
prinde somnul first:)
-
- veteran
Fii atent!
Iti trebuie vreo 3-4 kg de sare mare neiodata.
Tai capul, il pui cu o sticla sau cu o scobitoare in gura sa stea cu gura deschisa si il acoperi cu totul cu sare. Trebuie ca sarea sa il acopere in totalitate si toate partile(inclusiv interiorul gurii ) sa fie cuprinse de sare.
Dupa 10-14 zile poti sa il lacuiesti.
Iti trebuie vreo 3-4 kg de sare mare neiodata.
Tai capul, il pui cu o sticla sau cu o scobitoare in gura sa stea cu gura deschisa si il acoperi cu totul cu sare. Trebuie ca sarea sa il acopere in totalitate si toate partile(inclusiv interiorul gurii ) sa fie cuprinse de sare.
Dupa 10-14 zile poti sa il lacuiesti.
Spining....Prea bun ca sa fie light...
Da mai Armand asa am facut dar nu mia trebuit atatea kg de sare , deoarece capul a apartinut unui somotel doar de 5 kg ,si dupa ce m-am informat bine am procedat exact cum spui tu.
A iesit oarecum bine doar ca a iesit cam galbui.
Lasa ca am sa imi pun o poza in galeria personala de indata ce o fac,sa vedeti cum a iesit.
Am vazut la un pescar mai in varsta un cap (dar era de stiuca) foarte bine conservat (aceasi procedeu folosit ) ,dar cred ca si experienta isi are un cuvant de spus ,eu sunt la inceput.
A iesit oarecum bine doar ca a iesit cam galbui.
Lasa ca am sa imi pun o poza in galeria personala de indata ce o fac,sa vedeti cum a iesit.
Am vazut la un pescar mai in varsta un cap (dar era de stiuca) foarte bine conservat (aceasi procedeu folosit ) ,dar cred ca si experienta isi are un cuvant de spus ,eu sunt la inceput.