trenule masina mica, ce mai somni pe sena pica
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
Tudor, eu am citit un comentariu undeva, referitor la pescuit la o balta PRIVATA in Irlanda (la stiuca0 costa taxa 3 sau 4 EUR sau lire. Nu mai tin minte.
Dar al dreacu nivel de trai ce avem noi, al dracu de mult peste in baltile concesionate ca sunt taxele astea:
Sarulesti: 50 Eur/zi.
Mihailesti - spusei.
Hobaia (parca) 3 mil?
Facau - tot o enormitate.
Albele - 700.000 lei pe zi.
Io ma duc pe ape publice. Adica pe rauri. Pe unde ma prinde delegatia!
Totusi, e chiar jaf asa!
Si in conditiile unor astfel de taxe vezi la tot pasul gunoi grupa-mare, peste oha, in fiecare balta patronul baga navodul (toamna - iar paznicii in fiecare saptamana - deh, sunt platiti prost).
Pe Albele fusei cu Gyorg si cu Valeron: noi 3 ajungem pe la 3. Vin paznicii: 700.000 lei / zi taxa.
noi: fugi dom'ne.
ei:hai sefu!
noi: de-o bere nu e bine!
ei: ba da.
noi: luati 300.000 si gata!
ei:saru' mana!
peste juma de ora se intorceau cu sticlele!
o fi bine, o fi rau, pana mea stie!
Cert e ca "m-am saturat de Romania"! E citat, dar nu stiu din cine!
Dar al dreacu nivel de trai ce avem noi, al dracu de mult peste in baltile concesionate ca sunt taxele astea:
Sarulesti: 50 Eur/zi.
Mihailesti - spusei.
Hobaia (parca) 3 mil?

Facau - tot o enormitate.
Albele - 700.000 lei pe zi.
Io ma duc pe ape publice. Adica pe rauri. Pe unde ma prinde delegatia!

Totusi, e chiar jaf asa!
Si in conditiile unor astfel de taxe vezi la tot pasul gunoi grupa-mare, peste oha, in fiecare balta patronul baga navodul (toamna - iar paznicii in fiecare saptamana - deh, sunt platiti prost).
Pe Albele fusei cu Gyorg si cu Valeron: noi 3 ajungem pe la 3. Vin paznicii: 700.000 lei / zi taxa.
noi: fugi dom'ne.
ei:hai sefu!
noi: de-o bere nu e bine!
ei: ba da.
noi: luati 300.000 si gata!
ei:saru' mana!
peste juma de ora se intorceau cu sticlele!
o fi bine, o fi rau, pana mea stie!

Cert e ca "m-am saturat de Romania"! E citat, dar nu stiu din cine!

Paris, mon amour !
Moaca aia de somotei la ce dracu s-a dat prins ca tare naspa arata ?!
Ba, sa mor io, la noi oriunde dai prinzi de astia cate 3 la ora, caci in rest pui momeala in carlig. Vreti sa mergeti la frantiuji, da acasa de ce nu prindeti, he?
Ca taxa-i de nustiu cati euroi la noi si la ei dar a zecea parte? Da ei au veniturile noastre fa ?! Bre, o luati razna rau de tat, va spun io !!!
Haideti pe Aries si o sa prindeti numai unu si unu: ba un hoit da caine, ba un incaltat inecat, ca da pesti, astia i-au tratat ba cu DDT ba cu cianura, in rest pumbul din apa si alte metale grele sunt cica duse de pescari in forme de lest.
Apoi cat costa sa ajungi la Paris cu neveste, mai bine te duci singur...
vorba aia cu nevasta cheltuiala dubla, distractia simpla, pe cand fara, cheltuiala simpla dar distractia-i dubla! Na...
Ba, sa mor io, la noi oriunde dai prinzi de astia cate 3 la ora, caci in rest pui momeala in carlig. Vreti sa mergeti la frantiuji, da acasa de ce nu prindeti, he?
Ca taxa-i de nustiu cati euroi la noi si la ei dar a zecea parte? Da ei au veniturile noastre fa ?! Bre, o luati razna rau de tat, va spun io !!!
Haideti pe Aries si o sa prindeti numai unu si unu: ba un hoit da caine, ba un incaltat inecat, ca da pesti, astia i-au tratat ba cu DDT ba cu cianura, in rest pumbul din apa si alte metale grele sunt cica duse de pescari in forme de lest.
Apoi cat costa sa ajungi la Paris cu neveste, mai bine te duci singur...
vorba aia cu nevasta cheltuiala dubla, distractia simpla, pe cand fara, cheltuiala simpla dar distractia-i dubla! Na...
- Wavedancer
- veteran
- Wavedancer
- veteran
Wave, si eu ma duc in Suedia anul viitor, dar toamna. Aici ce crezi ? Eu pescuiesc in fiecare week-end si cunosc locurile, ce sa zic "le stiu". Daca vine unul sa pescuiasca o saptamina nici nu poate ca n-are barca si nici nu are de unde inchiria. Daca treci mergem impreuna la peste fara probleme. Daca vrei sa mergi singur la pescuit nu-ti recomand Sena.
Paris, mon amour!
Stimate Domn Tudor,
Mersi pentru informatia cu momela folosita, sper sa dau de ea aici in Romania, ca in W.e. o sa incerc pe Mures. Poate o-i da de o moaca la zacatoare. Apropo, stie cineva daca functioneaza termocentrala la Iernut?
Da inca o intrebare: Ce culoare avea shad-ul?
Mersi pentru informatia cu momela folosita, sper sa dau de ea aici in Romania, ca in W.e. o sa incerc pe Mures. Poate o-i da de o moaca la zacatoare. Apropo, stie cineva daca functioneaza termocentrala la Iernut?
Da inca o intrebare: Ce culoare avea shad-ul?