Toamna asta la rapitor pe Dunare...!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Toamna asta la rapitor pe Dunare...!
Cred ca ar fi o idee buna sa facem o adunare a rapitoristilor si la mal de Dunare in luna noiembrie pe bruma la rapitor.Locuri ar fi de pescuit,padure care sa ne adaposteasca se gaseste si adrenalina cit cuprinde.Locatia e aproape la Giurgeni vadu-oii.Daca sunteti de acord ramine sa mai discutam detalii ce si cum.Nu cred ca suna rau sa ne si cunoastem uni cu altii si sa facem un schimb de experienta.Cu stima si respect pt.voi Niklai.
Te cred si eu ca suna bine dar nu te speria si in noiembrie sunt zile frumoase si padurea te adaposteste bine facem foc mare de tabara sa ne incalzim sprit o sa fie din belsug iar cu dormitul la cort o sa fie bine inauntru in cort bagi un balot de paie si pui o patura peste paie si ai sa vezi cum dormi"ca micu' pe gratar".Vine cine vrea aventura si se crede in stare.Despre barca nici nu se pune problema ca nu ai unde te ancora pe dunare se da numai de pe mal.Cu stima Niklai.
Toamna asta la rapitor pe Dunare
Buna Propunere ! In afara de salau ce rapitori mai aveti in zona ? ... care nu hiberneaza ?
-
- veteran
Salut ma bucur ca sunteti interesati de o aventura la mal de dunare sper sa fie si zile frumoase sa ne distram de minune dar sa si pescuim.Rapitor este si acolo in acea locatie salau,avat.stiuca,crap,somn,este peste numai solunara sa fie buna.De hotarit cum si cind ne stringem cadem de comun acord eu o sa va spun cind sunt eu liber si in functie de liberele mele o sa facem si iesirea se poate si de la sfirsitul lui octombrie inceputul lui noiembrie.Liberele mele sunt cite 6 zile grupate la doua saptamini.Sper sa fie bine si nu conditionez pe nimeni v-am spus vine cine poate si vrea aventura.Cu stima Niklai.