A comandat cineva de la ei?
Sunt seriosi?Ma intereseaza niste rebele ca pe la noi nu mai gasesc nicicum..
Taimentackle.com
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Taimentackle.com
Eu am vreo 3-4 comenzi la ei. Cea mai mare de vreo 450 EUR (un combo de musca + cateva nimicuri).storm scrie:A comandat cineva de la ei?
Sunt seriosi?Ma intereseaza niste rebele ca pe la noi nu mai gasesc nicicum..
Calificativul meu este: excelent!
Eu am ales ca marfa sa-mi fie livrata prin curier. Am paltit 9.99EUR in plus. Am comandat duminica seara, luni dimineata mi-a venit confirmarea, miercuri aveam marfa la usa.
La un moment dat am comandat gresit un tambur de rezerva pt. mulineta de musca, in sensul ca am apasat butonul aiurea, pt. o mulineta de alt tip. Mi-am dat seama a doua zi. Le-am scris pe site la "contact", dar confirmarea mi-a venit tot pt. tamburul gresit. Am pus mana pe telefon si i-am sunat. Aici a inceput distractia, pt. ca sunt polonezi si nu stiau sa zica decat "Yes, yes!", indiferent ce le spuneam eu. Dupa ce am schimbat la telefon 2 interlocutori, in sfarsit a venit unul care a priceput cat de cat si mi-a raspuns ca stiau de greseala pe care o facusem, ca citisera mail-ul trimis de mine pe site si ca sa stau linistit ca mi-au trimis tamburul corect. Confirmarea lor de trimitere a fost emisa automat si nu apucasera s-o corecteze. Desi am avut unele dubii, data fiind engleza execrabila in care mi-a vorbit cetateanul, dupa doua zile aveam acasa tamburul pe care mi-l dorisem.
Una peste alta, e un magazin de incredere. Sunt multi muscari care cumpara de acolo si n-am auzit nimic de rau.
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...