Tabara de pescuit Delta Dunarii - vara 2006
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- wilddanube
- veteran
daca nu aveam alergie la tantari ma bagam clar la cort...asa fac o rezervare pe ponton pentru trei nopti fara transfer k va gasesc euwilddanube scrie:Eu zic pe forum ca sa stie fiecare si eventual sa se si cupleze cu barcile si cu corturile

nu vin cu trupa mea asa ca astept propuneri de la doi pescari din Bucuresti cu care sa impartim costurile de benzina :masina si barca.Mai Dan cred ca ai si tu loc la mine in barca tinand cont ca ultima data am fost 5 in ea . Nu ma intreba ce s-a intamplat ca poate sa-ti spuna "14" , cert este ca de atunci cand vede un popper redhead sare din barca
Dealtfel ar mai fi loc si la Muscaloiu in barca , daca nu vine cu trupa lui , ca avem barci aproape identice.
Oricum cred ca o sa facem cu randul la pescuitul din barca ca sa marit gasca lui Avocatu.
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
DA DA DA, nu am fost in delta, la pescuit niciodata si as vrea sa incerc anul asta mai am vre-o 4-5 preiteni care ar vrea si ei, e ok ce vreti voi sa faceti treaba e ca trebuie sa ne planificam niste zile de concediu asa ca va rog sa stabiliti cat mai exact cu vre-o luna inainte .....ca sa-mi iau concediu si invoire de la nevasta
please astept ofertele
dormim in cort nu conteaza unde cum si ce doar sa prindem pesteeeeeeee

please astept ofertele
dormim in cort nu conteaza unde cum si ce doar sa prindem pesteeeeeeee
- wilddanube
- veteran
Pana acum s-au inscris:
Pe ponton
- dani tatar 2 27-02.07 - x - - 6zile x
- muskloiu asa fac o rezervare pe ponton pentru trei nopti fara transfer k va gasesc eu
la cort
- Lucian Constantin 1 27-02.07, cort,am barca, fara transfer
- RADUCANU IONEL 1 persoana, 28.06-02.07, cort, am barca si motor(aviz amatorilor), 1-2 zile tractat, vreu transfer.
Pentru ceilalti va rog sa precizati conditiile. Reiau un mesaj anterior :
Nume Nr.pPerioadaCortPontonAm barcaDe remorcatVreau barcaTransfer
Gigel 2 30-2.07 - x - - 3 zile x
Costel 4 27-2.07 x - x 1 zi - x
Cam asta cred ca ar trebui sa fie modelul de inscriere. Si acum sa explic:
Gigel impreuna cu inca o persoana vrea cazare si masa pe ponton in perioada 30- 2.07, vrea sa inchirieze o barca toate cele 3 zile si sa i se asigure transferul de la murighiol la uzlina si retur.
Costel- grup de 4 pers vrea sa stea la cort cu mancarea lui, are o pneumatica, nu vrea sa inchirieze barca, dar ar vrea sa fie si el remorcat o zi cu pneumatica pana pe lacuri. Totodata vrea sa i se asigure si transferul (de catre mine)de la murighiol la uzlina si retur.
Pe ponton
- dani tatar 2 27-02.07 - x - - 6zile x
- muskloiu asa fac o rezervare pe ponton pentru trei nopti fara transfer k va gasesc eu
la cort
- Lucian Constantin 1 27-02.07, cort,am barca, fara transfer
- RADUCANU IONEL 1 persoana, 28.06-02.07, cort, am barca si motor(aviz amatorilor), 1-2 zile tractat, vreu transfer.
Pentru ceilalti va rog sa precizati conditiile. Reiau un mesaj anterior :
Nume Nr.pPerioadaCortPontonAm barcaDe remorcatVreau barcaTransfer
Gigel 2 30-2.07 - x - - 3 zile x
Costel 4 27-2.07 x - x 1 zi - x
Cam asta cred ca ar trebui sa fie modelul de inscriere. Si acum sa explic:
Gigel impreuna cu inca o persoana vrea cazare si masa pe ponton in perioada 30- 2.07, vrea sa inchirieze o barca toate cele 3 zile si sa i se asigure transferul de la murighiol la uzlina si retur.
Costel- grup de 4 pers vrea sa stea la cort cu mancarea lui, are o pneumatica, nu vrea sa inchirieze barca, dar ar vrea sa fie si el remorcat o zi cu pneumatica pana pe lacuri. Totodata vrea sa i se asigure si transferul (de catre mine)de la murighiol la uzlina si retur.