suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
sal. duminica ai fost pe la avrig? dupa ce ai plecat baietzii cu hatza si-au continuat activitatea....luni, pe canalu ala mort de la avrig unii bagau plasa.nu am prea avut timp sa ma bag in discutiile voastre anterioare de pe forum dar as vrea sa particip si eu cumva la starpirea braconierilor ptr ca s-a ajuns prea departe.la cine sa sun cand vad asemenea fapte?astept raspuns
-
- veteran
- liliacul007
- utilizator constant
- liliacul007
- utilizator constant
- liliacul007
- utilizator constant
Da, in perioada asta artificialele merg bine ( cu conditia ca pestele sa raspunda la ele
)
Merge si twister-ul...si voblerul si lingurita......dar sunt o gramada de elemente care pot face diferenta
:D:D
Cred ca o partida de pescuit nu se cantareste neaparat in cantitatea de peste prins...asa ca mergi maine si relaxeaza-te.....ca dupa 12 o sa iasa si soarele un pic

Merge si twister-ul...si voblerul si lingurita......dar sunt o gramada de elemente care pot face diferenta

Cred ca o partida de pescuit nu se cantareste neaparat in cantitatea de peste prins...asa ca mergi maine si relaxeaza-te.....ca dupa 12 o sa iasa si soarele un pic

fratilor eu am fost saptamana trecuta si mai nimic ne-am chinuit sa prindem o marlita dar fara rezultate era prea mare caraselul ptr ea
,am mai incercat cu toate minunile din trusa dar nu a muscat nimic chiar dac am probat noile wb facute chiar de mine care se prezinta aceptabil,poate o fi fost din cauza vremii ca pe la 12 incepuse sa ninga
in schimb cand am plecat din locul ala am prins o stiuca mai sus de gara de la porumbacu chiar in coada la baraj unde este stuf si apa nu era inghetata http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=5002 nici macar nu am avut timp sa o cantaresc ca sa si pus pe nins si am inghetat ca ......

,am mai incercat cu toate minunile din trusa dar nu a muscat nimic chiar dac am probat noile wb facute chiar de mine care se prezinta aceptabil,poate o fi fost din cauza vremii ca pe la 12 incepuse sa ninga
in schimb cand am plecat din locul ala am prins o stiuca mai sus de gara de la porumbacu chiar in coada la baraj unde este stuf si apa nu era inghetata http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=5002 nici macar nu am avut timp sa o cantaresc ca sa si pus pe nins si am inghetat ca ......