suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 11 Dec 2007, 23:58

propun ca pe acest topic in momentul in care apar altii din afara(subiectului)si care deviaza de la discutiile noastre sa le fie sterse comentariile.
hellraiser ce mai stii de niky???
intr-adevar pike s-a retras si si eu de pe celelalte.doar aici voi mai scrie ptr voi ceea ce va fi nevoie.

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 12 Dec 2007, 23:08

sal. duminica ai fost pe la avrig? dupa ce ai plecat baietzii cu hatza si-au continuat activitatea....luni, pe canalu ala mort de la avrig unii bagau plasa.nu am prea avut timp sa ma bag in discutiile voastre anterioare de pe forum dar as vrea sa particip si eu cumva la starpirea braconierilor ptr ca s-a ajuns prea departe.la cine sa sun cand vad asemenea fapte?astept raspuns

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 12 Dec 2007, 23:59

da am fost.
stiu ca de aceea am si scris ca sa facem ceva noi sibienii ptr locurile noastre ptr ca e sezonul lor acum.
putem colabora dar trebuie sa ne intalnim.
cand se va hotara esti binevenit si nu trebuie mare paricipare.fiecare daca facem ceva inclusiv o mica informatie conteaza.

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 22 Dec 2007, 12:04

Salutare......ati mai iesit pe balta, fratilor??? :roll: Daca mai stiti ceva postati un comentariu mic, :D :D :D .....maine vreau sa ies un pic....si vesnica intrebare ....UNDE??? :? :? :? Cea mai atragatoare varianta ar fi oltul...dupa stiuk.....dar poate fi si alta varianta :D:D:D

horry
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de horry » 22 Dec 2007, 17:21

salut unde se mai pote prinde ceva peste pe vremea asta

horry
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de horry » 22 Dec 2007, 17:23

in zona sibiu as vrea sa ies maine

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 22 Dec 2007, 23:30

Pai haide sa iesim undeva :D
Cred ca pe vremea asta cu ceata..........mai bine astept amiaza si plec apoi pe undeva spre OLt in colo':D:D:D

horry
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de horry » 22 Dec 2007, 23:41

cred ca o sa ies si eu citeva ore la scoreiu poate intra ceva
dar eu sunt mai nou in ale pescuitului
sper la vreo stiuca sau salau
am inteles ca in perioada asta merge doar la twister, e adevarat
ajutati-ma cu ceva informatii
merci

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 23 Dec 2007, 00:26

Da, in perioada asta artificialele merg bine ( cu conditia ca pestele sa raspunda la ele :D :D :D )
Merge si twister-ul...si voblerul si lingurita......dar sunt o gramada de elemente care pot face diferenta :D:D:D
Cred ca o partida de pescuit nu se cantareste neaparat in cantitatea de peste prins...asa ca mergi maine si relaxeaza-te.....ca dupa 12 o sa iasa si soarele un pic :shock: :shock: :shock:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 25 Dec 2007, 22:51

fratilor eu am fost saptamana trecuta si mai nimic ne-am chinuit sa prindem o marlita dar fara rezultate era prea mare caraselul ptr ea :D
,am mai incercat cu toate minunile din trusa dar nu a muscat nimic chiar dac am probat noile wb facute chiar de mine care se prezinta aceptabil,poate o fi fost din cauza vremii ca pe la 12 incepuse sa ninga
in schimb cand am plecat din locul ala am prins o stiuca mai sus de gara de la porumbacu chiar in coada la baraj unde este stuf si apa nu era inghetata http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=5002 nici macar nu am avut timp sa o cantaresc ca sa si pus pe nins si am inghetat ca ......

Scrie răspuns