suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pt. Tavi : lacul de la balastiera de la Orlat nu e al Geiger-ului cu ti-am scris in MP ci al DPC-ului. Taxa pe zi e de 10 lei dar te poti intelege. Eu am bagat barca la apa ieri fara nici un fel de probleme din partea paznicului sau a altcuiva. Capturi 0. Nici la spin ,nici la pescuti. Plin de pescari pe marginea lacului dar care la fel admirau peisajul. Am inteles ca zilele trecute ar fi mers salaul dar... nu stiu ce sa cred. Poate sa se mai raceasca un pic apa.
- Paul Adrian
- veteran
Sambata la Scorei dupa stiuca, 0 atacuri, 0 vizibilitate in apa, cintece si prietenie pe balta, sprituri si voie buna.
Apa super murdara.
Concluzie: m-am prostit, tot in timpul saptamanii ramane baza!

Apa super murdara.
Concluzie: m-am prostit, tot in timpul saptamanii ramane baza!
Paul Adrian
http://fishingclub.iony.ro/
http://fishingclub.iony.ro/
- Paul Adrian
- veteran
- Paul Adrian
- veteran
- nickydarnico
- senior
salut meei ficiorilor !
eu am fost de 2 ori la turnu-rosu pe oltul mort si defiecare data am luat 5 stiuci.(4 marle peste 500 g si cate una sarita de kil) maine ma duc iarasi ....?
aviz sibiernilor, merita ca merge. cel putzin acuma ,pana nu se prapadesc alea de 1-2 ani.

eu am fost de 2 ori la turnu-rosu pe oltul mort si defiecare data am luat 5 stiuci.(4 marle peste 500 g si cate una sarita de kil) maine ma duc iarasi ....?

aviz sibiernilor, merita ca merge. cel putzin acuma ,pana nu se prapadesc alea de 1-2 ani.
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
- nickydarnico
- senior
bahhhhhh ! cazi in balta de la turnu si tu zici ca nu este shtiuca???HellRAISER scrie:Va tot aud de temperatura apei...cat mai trebuie sa scada sa pape bine dintzosa si shalaul......este destul de rece zic eu....dar se pare k dintzoasa nu este asa
Deci cat de rece trebuie sa fie??

scoala ca-i aproape dimineatza !!!!!!!!!!

Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )