suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de danstiucaru » 26 Iun 2014, 08:21

in 2013 si in 2012 au prins multi crapceni de 500-1.200kg in zona Racovita dar nici unu nu elibera ciortanu,cu gandu sa creasca mare si sa apuce sa depuna de 2-3 ori in viata...poate peste 2-3 ani prindeam crapul ca pe vremuri carasu....nu????? sute de kg de crapcean sa "papat"si kakat

lucyrapid
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de lucyrapid » 26 Iun 2014, 20:26

danstiucaru scrie:in 2013 si in 2012 au prins multi crapceni de 500-1.200kg in zona Racovita dar nici unu nu elibera ciortanu,cu gandu sa creasca mare si sa apuce sa depuna de 2-3 ori in viata...poate peste 2-3 ani prindeam crapul ca pe vremuri carasu....nu????? sute de kg de crapcean sa "papat"si kakat
S-a terminat cu zona Racovita, am fost eu pe acolo si m-am interesat...vorbesti de bratul vechi nu? balta cea mica :D

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 26 Iun 2014, 21:52

Nu. vorbeste de olt, nu de balta mica. S-a prins anul trecut foarte mult ciortan acolo. Si deasupra barajului si de
si dinjos de baraj. problena este ca s-a retinut tot fara discriminare. am vazut o faza in care, desi persoana respectiva avea
10 ciortani de 1-2 kg/buc a bagat in traista si o frumusete de cciortanica de crap oglinda de 500g
la asta se referea dan
Nihil Sine Deo

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 26 Iun 2014, 23:04

Oglinda?ce pacat
In salaj am auzit ca pe un baraj pe colo pe undeva , au fost prinsi 6 pescari cu ciortani si leau fost suspendate permisele pe acest an
Asa sa fie si la sibiu.....suspendat pe 2 ani :D

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 26 Iun 2014, 23:11

lucyrapid scrie:
danstiucaru scrie:in 2013 si in 2012 au prins multi crapceni de 500-1.200kg in zona Racovita dar nici unu nu elibera ciortanu,cu gandu sa creasca mare si sa apuce sa depuna de 2-3 ori in viata...poate peste 2-3 ani prindeam crapul ca pe vremuri carasu....nu????? sute de kg de crapcean sa "papat"si kakat
S-a terminat cu zona Racovita, am fost eu pe acolo si m-am interesat...vorbesti de bratul vechi nu? balta cea mica :D
Daca baieti ce iai intrebat tu...tiau aratat sau spus ca au doar maruntis si zona e terminata ...apai sa sti ca isi protejeaza zona băiete
Iti spun eu ca peste este doar ca anul acesta...fie din cauza vremi sau ma rog, alte cauze.....nu sa prins inca crap decat f putin
Dar cand sor stabiliza apele...se va prinde iarasi parerea mea
Zona aceea si zona avrig porumbacu unde anul trecut sa prins lin ...as tratao mai cu respect(ca pescar ma refer, nu as mai duce la gura orice pestisor)

lucyrapid
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de lucyrapid » 27 Iun 2014, 14:12

danstiucaru scrie:
lucyrapid scrie:
Daca baieti ce iai intrebat tu...tiau aratat sau spus ca au doar maruntis si zona e terminata ...apai sa sti ca isi protejeaza zona băiete
Iti spun eu ca peste este doar ca anul acesta...fie din cauza vremi sau ma rog, alte cauze.....nu sa prins inca crap decat f putin
Dar cand sor stabiliza apele...se va prinde iarasi parerea mea
Zona aceea si zona avrig porumbacu unde anul trecut sa prins lin ...as tratao mai cu respect(ca pescar ma refer, nu as mai duce la gura orice pestisor)
Am crezut ca vorbesti de balta cea mica, cea de langa baraj :)
Am vazut ca inainte de hidrocentrala se pescuieste mult sa somn, apa curge destul de tare, dupa hidrocentrala nu am vzt niciun pescar :)

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 27 Iun 2014, 20:37

Stiu pescari care au dat rateuri grase la stationar :D :D :D
Da stiu unu care o da rau de tot in balta la rapitori, unu, danstiucaru cica :D :D :D

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 28 Iun 2014, 07:46

Este Crap pe olt....trebuie doar insistat.......am auzit ca se da si dupa salau in zona de sub baraj......un prieten a fost de vrei 5 ori pe acolo, odata s-a intors cu 2 buc la vreo 2 kile si ceva........celelalte 4 dati gherle..... :)

Doctorul1986
junior
junior

Mesaj de Doctorul1986 » 29 Iun 2014, 13:48

Unde va duceti sa incercati la rapitor pe Olt in zona noastra si la ce il pescuiti? Eu am deja 3,4 iesiri in iunie in zona Turnu Rosu, toate soldate cu 0 capturi :( din pacate.
Salutare tuturor si fire intinse.
Multumesc

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 29 Iun 2014, 18:55

3, 4 iesiri?pai eu am 50 anul acesta :D :D :D si am prins vreo 3 pesti de tinut minte :lol:
Eu am auzit ca multi dintre pesacari folosesac pe zona de sub barajul de la racovita, pe langa unditele din dotare si pripoane(fire legate de tarusi grosi infipti jos in mal)
Mas bucura sa verifice jandarmi chestia

Scrie răspuns