suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
Dar stiti ca puteti face reclamatie daca vinde scule de braconaj. 

-
- veteran
hai ma hell
si noi cand intram in randul pescarilor???????daca le facem reclamatie...unde o sa mai gasim parasute?????

si noi cand intram in randul pescarilor???????daca le facem reclamatie...unde o sa mai gasim parasute?????

-
- veteran
cred ca de alea se gasesc pe la chinezi cumpara la metru material si sunt uni care le confectioneaza , apoi le vand sau se gasesc prin targ nu stiu
am vazut in uichendul acesta niste parasute lungi de 1,5m .....si am vazut si plase bagate ziua in amiaza mare pe bratul de la avrig
am vazut in uichendul acesta niste parasute lungi de 1,5m .....si am vazut si plase bagate ziua in amiaza mare pe bratul de la avrig
-
- utilizator constant
Concurenta nu poate fi decat benefica pentru pescarii sportivi, in ideea in care magazinele vor lasa din preturidanstiucaru scrie:asadar..cate magazine de pescuit sau deschis anul acesta(adica asa in ultimile 3 luni aprox?)
trei?
pot sami mai fac si eu unu????fac pariu ca stiu ce sa vand sa nu dau faliment pana in 2014????????
PARASUTEEEEEEEEE sa nu cada pescaru beat in apa
FETIILIIII...PARASUTIIILII...la 2 bucati fac si discont de ala sau cu i zice

Doua stiu sigur ca s-au deschis, dar stiu si unul care e falimentar, ala de la Cedonia!

Hell .Sa sti ca si monturile cu 3 sau m-ai multe cirlige ar putea fi luate ca produse de braconaj ,iar PARASUTELE le aduc tot cei cu magazine nu pe alta cale ajung in oras,asta este . 

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
-
- veteran
vremea asta e de groaza breeee....nam nimica cu ploaia ...dar vantu si frigu
ma enerveaza rau...pai p....zda masi,ca asa ma mut tata la polu nord si stiu dreq o treaba

-
- veteran
si poate o gasesti si pe cumatra de 15 kile
-
- veteran
sau dau de micutul alb...
da ca sa vad ursu e deajuns sa merg la Scorei...Sorin b stie,mai sti ma sorine faza cu "mormor"
ce ma enerveaza cel mai mult?ca am auzit de niste stiuci fromoasefromoase zilele astea prinse la clasica oscilanta doli
asta asa ca sa moara dreq parasutisti si plasari ...ca ne mai raman si noua pe ci pe colo
da ca sa vad ursu e deajuns sa merg la Scorei...Sorin b stie,mai sti ma sorine faza cu "mormor"

ce ma enerveaza cel mai mult?ca am auzit de niste stiuci fromoasefromoase zilele astea prinse la clasica oscilanta doli
asta asa ca sa moara dreq parasutisti si plasari ...ca ne mai raman si noua pe ci pe colo
Parca se plimba URSU prin SELIMBAR,pe strada . 

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
-
- veteran
chrisfisher scrie:si poate o gasesti si pe cumatra de 15 kile
azi am ratato rau de tot