suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 06 Mai 2007, 19:34

pe una a gasito edi...cu barca.....mai jos de locul nde neam intalnit .....si cealalta era mai jos aproape de golful ala de la pod....pe unde era stufarisul ala....pe aia am vazuto k avea un bidon de plastic legat de ea pe post de baliza ...daca pot zice asa.....

oricum leam facut "salata"

Mah dar repede ai disparut....sa vezi ce sarea avatul pe la 1 juma - 2 si nimic...

Ps pe seara (4) am avut bucuria sa vad k or venit baietzi in control

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Mai 2007, 19:42

eram venit cu trenu de 2 , la 11 mam dus si am vazut avatu sarind dar stiam ca nu are sens sa dau dupa el ca nu vrea :P in schimb mam culcat bucuros ca sau dus unii cu barca in partea ailalta si ia potolit pe baieti din atacuri, ca prea faceau galajie si ma enervau :lol: apoi cand mam trezit sau intors si aia cu barca si cu buza umflata .... tule muman *** am fost de o gramad de ori pacolo si nam dat de setca, io cred ca pe balta baga bulanjii aia cu escavatoarele ca lam vazut pe unu ca o oprit un buldozer si o scos un batz si dadea la peste .... dreq sai ia cu plasele lor :evil:

pescuitorul
veteran
veteran

metoda

Mesaj de pescuitorul » 07 Mai 2007, 08:29

ma bucur ca contribuie si pescarii la distrugerea plaselor de pe zona noastra. dar din pacate se pare ca si ei s-au specializat si au inventat metode ca sa nu le mai gasim plasele asa usor. am fost si am gasit plasa bagata la 30 -40 cm sub nivelul apei. am avut noroc ca mi-a prinso motoru si a ridicato la niveul apei.
si am gasit mai multe in acest sistem asa ca trebuie mai multa atentie pe unde mergem ca se poate sa trecem peste ele si sa scape baietii cu ele intregi.

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 07 Mai 2007, 08:53

propun sa agatam o prelungire la barca scufundata mai jos de barca cu 40 cm si ceva carlige atunci nu mai trece pe sub barca ? ce ziceti ?

pescuitorul
veteran
veteran

nu merge

Mesaj de pescuitorul » 07 Mai 2007, 11:31

la barca cu motor nu poti atasa nimic pentru ca se prinde la motor.
astept propuneri si facem actiuni impreuna

pikeman
veteran
veteran

Re: nu merge

Mesaj de pikeman » 07 Mai 2007, 13:52

pescuitorul scrie:la barca cu motor nu poti atasa nimic pentru ca se prinde la motor.
astept propuneri si facem actiuni impreuna
poi daca ar fi un batz mai lung-2m tinut in lateral-nu chiar in spatele barcii :?: :wink: dar trebe 2 in barca :lol:

marius_m_fish
junior
junior

Mesaj de marius_m_fish » 07 Mai 2007, 13:54

Eu ma anunt daca e de facut "curatenie" in zona. Chiar ma intereseaza sa scap de plase ... mai sus pe Olt au distrus tot astia cu plasele (Ucea pentru cei ce stiu cum arata odata zona) si tare mi-ar parea rau sa se intample la fel cu Scorei->Avrig ... e prea frumos acolo

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 07 Mai 2007, 13:57

din ce am vazut la altii se agata o mare ancora + o mare greutate cu o sfoara cativa m in urma
evident ca nu in viteza prea mare....., mai conteaza si cat de adanca este apa.....

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 07 Mai 2007, 13:58

din ce am vazut la altii se agata o mare ancora + o mare greutate cu o sfoara cativa m in urma
evident ca nu in viteza prea mare....., mai conteaza si cat de adanca este apa.....
pe baltile cu apa nu foarte adanca de langa Buc. asa se practica, sa gaseasca setcile pe care le baga taranetii noaptea inot.....

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 07 Mai 2007, 14:51

@ pescuitorul....sunt disponibil la ori ce ora din zi...suna- ma daca mai ai nr meu de mobil te ajut bucuros.. :wink: ....

Scrie răspuns