suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 31 Oct 2011, 16:32

tibster scrie:poate vor veni vremuri cand braconierii o sa ne priveasca exact cum ii privim noi acum si o sa ne vorbeasca pe forumuri :lol:
pana atunci insa ne privesc in ochi si baga plasa in fata noastra in miezul zilei fara jena. ba mai mult daca prinzi undeva peste si te-au vazut in ziua 2 locul e incercuit cu plasa. :evil:
ps. filmuletul cu baietii bagand plasa putin mai tarziu ca e lung si mai dureaza upload-ul

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 31 Oct 2011, 16:50

din pacate constatam cat de anevoios se misca lucrurile insa, daca bombardam cu telefoane tre sa cedeze undeva caracatita, cand s-or satura sa fie deranjati din confortul de la birou o sa inceapa saii bata pe baieti de le sar capacele :D

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 31 Oct 2011, 17:43

Bravo King-ule. :wink: Un lucru e clar.E vremea ca pescarii cu bun simt sa se adune si impreuna cu cei care gestioneaza apele si poate un reprezentant al jandarmeriei,sa facem ceva.Ce?Am zis:habar n-am.Dar unde-s multi vin si idei...Insa daca ne lamentam in continuare pe forum,nu va ramane decat o labareala on line cu gust amar.

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 31 Oct 2011, 17:47

Astept un semn pe privat cand ati stabilit data/locatia, vin si eu.

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 31 Oct 2011, 17:52

elias scrie:daca ne lamentam in continuare pe forum,nu va ramane decat o labareala on line cu gust amar
sambata trecuta am filmat 3 echipe de braconieri cu plasele. inclusiv masinile, persoanele, tot. in acelasi timp am sunat un prieten de la jandarmerie sa il chem si sa ii pun la dispozitie materialele, precizand ca oamenii respectivi sunt inca pe apa. raspunsul a fost negativ si clar. jandarmii au zis ca nu isi permit sa foloseasca logistica aia putina pe care o au, pe persoane care pot doar sa fie amendate. ideea lor a fost ca i-au tot amendat, insa cum respectivii nu au nimic pe numele lor, nu se recupereaza nici un ban. ca atare nu am putut decat sa intep vreo 12 cauciucuri si sa plec acasa...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 31 Oct 2011, 18:22

silent scrie:Astept un semn pe privat cand ati stabilit data/locatia, vin si eu.
Sa vedem cine face pana la urma pe"gazda".Poate Musca XIII?

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 31 Oct 2011, 19:19

elias scrie: Sa vedem cine face pana la urma pe"gazda".Poate Musca XIII?
Cu mare placere !
Ganditi-va la o data convenabila pentru toti, si noi ne gandim la o locatie adecvata
putem sa pregatim bine si din vreme o astfel de intalnire, sa adunam si sa abordam orice subiecte considerati importante, sa le discutam !
Atata vreme cat e vorba de ce s-ar putea face in Sibiu, pentru zona Sibiului,... ORICAND !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 31 Oct 2011, 19:48

miky scrie:[
Ganditi-va la o data convenabila pentru toti, si noi ne gandim la o locatie adecvata
putem sa pregatim bine si din vreme o astfel de intalnire !
Sambata 3 decembrie?Mai aproape de spiritul sarbatorilor de iarna :) E doar o propunere :wink:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 31 Oct 2011, 19:52

in principiu e ok ! o sa vorbesc si cu ceilalti ai nostri, sa verific !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 31 Oct 2011, 19:56

Poate la fel de bine sa fie vineri,2 decembrie.Suntem multi sibieni si poate veni fiecare cu o propunere fata de ziua intalnirii.Eu in afara de inca doua persoane nu am vorbit cu nimeni. :wink:

Scrie răspuns