suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 19 Mai 2011, 08:16

grey-wolf scrie:
stiuca scrie:Restul sunt DOMNII,nu lucreaza dumineca ,si-au facut plinul . :wink:
GRESIT restul sunt oameni ca si noi si ca si noi ai nevoie de relaxare si odihna !

:wink:
Corect grey-wolf,mai ales daca sunt si pescari ar trebui intelesi :wink: .
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 19 Mai 2011, 15:06

[quote="grey-wolf"][quote="stiuca"]Restul sunt DOMNII,nu lucreaza dumineca ,si-au facut plinul . :wink:[/quote]

GRESIT restul sunt oameni ca si noi si ca si noi ai nevoie de relaxare si odihna !

o persoana care face ori ce pentru bani poate ca e un bun comerciant si stie sa speculeze un gol in piata dar din punctul meu de vedere e un Hapsin !

Ps : ma opresc deocamdata aici cu discutiile despre comerciantii si magazinele din sibiu dar daca e nevoie pot continua :wink:[/quote] :lol: Deacord cu domnia ta dar in domeniu cind se relaxeaza uni altii lucreaza ,ca asi in tenis :lol: :wink:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 19 Mai 2011, 15:11

[quote="storm xxx"][quote="grey-wolf"][quote="stiuca"]Restul sunt DOMNII,nu lucreaza dumineca ,si-au facut plinul . :wink:[/quote]

:wink:[/quote]
Corect grey-wolf,mai ales daca sunt si pescari ar trebui intelesi :wink: .[/quote] :?: Nu te contrazic dar bani se fac cind este sezonul ,.Domnia ta de ce ne se duce la peste cind nu-i timp favorabil si profiti cind te ajuta VREMEA ,asa ca :?: :?: :?: Cred ca nu stiu ca intro dumineca care este cam de citeva ore poti face bani cit intr-o saptamina ,asa ca cine vrea ,vrea . :wink: .Sincer nu va inteleg .Daca de mine va gasitri un servici unde se lucreaza si dumkineca nu va duceti ca de este dumineca ,Sunt locuri de munca unde citeva ore duminca te scoate cit o saptamina . :?: :wink:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 19 Mai 2011, 15:36

stiuca scrie: Nu te contrazic dar bani se fac cind este sezonul ,.Domnia ta de ce ne se duce la peste cind nu-i timp favorabil si profiti cind te ajuta VREMEA ,asa ca :?: :?: :?: Cred ca nu stiu ca intro dumineca care este cam de citeva ore poti face bani cit intr-o saptamina ,asa ca cine vrea ,vrea . :wink: .Sincer nu va inteleg .Daca de mine va gasitri un servici unde se lucreaza si dumkineca nu va duceti ca de este dumineca ,Sunt locuri de munca unde citeva ore duminca te scoate cit o saptamina . :?: :wink:
cam greu de inteles ce scrieti dar incerc sa raspund
eu ma duc la peste de cite ori pot indiferent de vreme . :lol:
nu stiu citi bani se fac duminica cu un magazin ca nu am magazin :(
foarte probabil ca daca miine gasesc un servici in care sunt obligat sa lucrez si duminica fara alte zile libere in compensatie sa nu ma intereseze . bani nu sunt totul in viata . mai este nevoie sa te destinzi sa ai o viata personala !
dumneavoastra aveti magazin? lucrati duminica ? daca lucram L M M J V S Duminica cam ce viata personala mai avem ?

eu sigur nu vreau sa traiesc doar ca sa muncesc !

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Mai 2011, 15:53

Mai baieti ,ce naiba.. :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Mai 2011, 16:14

aiestia nu stiu a prinde peste :lol: si or dato la filozofie :lol: :lol: :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 19 Mai 2011, 16:34

taci ma!! tu esti tanar si nu stii nimic :lol:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 19 Mai 2011, 17:07

HellRAISER scrie:taci ma!! tu esti tanar si nu stii nimic :lol:
chiar tanar nu mai e......da in rest iti dau dreptate!
:lol: :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Mai 2011, 17:13

pikeman scrie:aiestia nu stiu a prinde peste :lol: si or dato la filozofie :lol: :lol: :lol:
Taci mahhh,numa' io nu stiu a prinde :lol: :lol:Da' nu-i bai ca nici filo..aia nu stiu ce-i :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Mai 2011, 17:18

Ignate, te manca'n triplele alea de le-ai luat moca si teiu ala?

stai linistit ca le iau gata montate si vopsite, d'aia n-am zis nimica inca, te las sa le termini :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns