suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 09 Mai 2011, 13:10

Ilie, ne-o traso la ANPA , nu mai au sediu aci , ma fac membru la SB , dar o sa pescui si la BV fara sa platesc , deci cumva no sa aiba toti de castigat, dar ma jurui ca daca vad hatzari si dau telefon si nu vine nimeni a doua zi is la sediu la ei cu referatu in mana , si o sa mai dau telefon si pentru stationaristi

apropo domnu alex , cum se face ca vad sub fiecare baraj oameni care pescuie la pluta? face parte din arsenalul de stiuca la artificiale?
am vazut ca nu prea curg amenzile...slabutz ,slabutz

sa vedem dupa prohibitie daca mai veniti in control, ati castigat o batalie mica anu asta , dar mai vorbim

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 09 Mai 2011, 13:23

Pikeman,ai grija ca sunt asociatii de pescuit care au dreptul sa-si selecteze membrii. :lol: .
La mine in zona sunt pescari carora li s-a retras dreptul de a fi membri intr-o anumita asociatie.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 09 Mai 2011, 16:03

pasek scrie:si locatia de la munte...
[img][img]http://img694.imageshack.us/img694/1894/img0524p.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us[/img]
deci lacul asta e superb si e misto ca nu se ajunge tocmai usor la el ... din greseala am ajuns si eu in vara trecuta pe acolo dar din pacate fara lanseta ...

apropo, acolo ai voie sa pescuiesti ?... intreb pentru ca la un moment dat parca am vazut niste semne pe care parca era scris ca accesul e interzis si mai stiu eu ce minuni de proprietate a nu stiu cui ?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Mai 2011, 16:23

pikeman scrie: daca vad hatzari si dau telefon si nu vine nimeni a doua zi is la sediu la ei cu referatu in mana , si o sa mai dau telefon si pentru stationaristi
bingo. Daca poti fa si poze sau filmeaza.
Asta e ideea. Pune pe hartie si adreseaza-te celor care trebuie sa ia masuri.
In sfarsit ... :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 09 Mai 2011, 17:48

Filiala din Sibiu are cumva un aro cu "AVP" la numar, si un jeep tot cu aceleasi litere?

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 09 Mai 2011, 18:27

pikeman scrie:Ilie, ne-o traso la ANPA , nu mai au sediu aci , ma fac membru la SB , dar o sa pescui si la BV fara sa platesc , deci cumva no sa aiba toti de castigat, dar ma jurui ca daca vad hatzari si dau telefon si nu vine nimeni a doua zi is la sediu la ei cu referatu in mana , si o sa mai dau telefon si pentru stationaristi

apropo domnu alex , cum se face ca vad sub fiecare baraj oameni care pescuie la pluta? face parte din arsenalul de stiuca la artificiale?
am vazut ca nu prea curg amenzile...slabutz ,slabutz

sa vedem dupa prohibitie daca mai veniti in control, ati castigat o batalie mica anu asta , dar mai vorbim
sa nu uiti sa te duci sa le platesti inainte de a merge la pescuit, ca ei oricum isi fac treaba :evil:
sambata la Scorei sub baraj era iures la caras - si chiar se prindea al naibi de bine - erau atat de timorati de frica controlului incat faceau poteca pe dale in sus si in jos cu minciogul scotand la pesti din Olt
acelasi lucru si pe salbatic la Sarata sau Porumbacu
dar cred ca aveau taxa platita sau erau membri.............. :twisted:

din pacate teoria si suspiciunea mea se justifica si se aplica.
nu se merita si nici nu recomand la nimeni sa plateasca in avans astfel de taxe.
cine vrea bani sa vina sa incaseze pe malul apei.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 10 Mai 2011, 00:04

dan bobei scrie:Filiala din Sibiu are cumva un aro cu "AVP" la numar, si un jeep tot cu aceleasi litere?
Jeep stiu ca are cu "AVP" la numar, aro nu stiu...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 10 Mai 2011, 06:37

nu se merita si nici nu recomand la nimeni sa plateasca in avans astfel de taxe.
Absolut corect! Nu de alta ,dar sunt unii care-si achita taxele in cauza si dupa aia nu pescuiesc... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

pasek
senior
senior

Mesaj de pasek » 10 Mai 2011, 06:57

Zamfi, totul e sa simti apa; ai vazut cum s-a uitat sefu` luuuung la apa si a zis : astazi canci!
:lol: :lol:
in rest ... we are the best!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Mai 2011, 08:58

silent scrie: Chestia cu testatul nalucii e buna, dar stii ca si tentativa se pedepseste nu? :)
In fine tara asta e plina de avocati, ca toti stim cum sa ocolim legea, ca da d-le am scos batul la soare pentru fotosinteza, ca testez ancora de pe vobler sa vad daca-l prinde rugina sau nu, ca invati rama sa inoate etc....
ei bine, ramasesem dator cu un raspuns la chestia asta. Am sa citez de la cineva care lucra la politia de frontiera :
Gresit! In Lege pescuitul este definit ca �extragerea resurselor acvatice vii din apa�. Daca stai cu lanseta pe mal, sau chiar cu undita in apa dar nu ai prins nimic inseamna ca ai savarsit cel mult o tentativa la o contraventie iar, conform legii, la contraventii tentativa nu se pedepseste.

Scrie răspuns