suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- storm fish
- veteran
Asta era in plan

Uploaded with ImageShack.us
Vezi Claudiu,asta vrea sa zica goagalmaps-ul,dar na fost sa fie.Aseara a trecut moshul cu renii prin curte

Vezi Claudiu,asta vrea sa zica goagalmaps-ul,dar na fost sa fie.Aseara a trecut moshul cu renii prin curte

Si acum parerea mea!Ce pana mea!
Domne' eu am crezut ca numai eu nu am ambele vasle in apa.Da' vazui ca e mai multi
E de belea cand strangi ardeleni cu olteni si le spui ROMANI! Mai lipsea un moldovean -doi si treceam Dunarea! Ca cica era nunta la bulgari
Pardon:Oltul. Ca doar de aia ma dusei frate , sa trec la Olt!
In concluzie:
-m-am ingrasat doua kile si de vina,in afara de Edi , nu poate fi decat Clau cu tancul lui (cu nemti cu tot!),cu matza care a furat capul porcului si fugii in copac, cu clotzanul si mai ales cu englezul ala a lui! Halal sa-ti fie Clau ca mi-o facusi de data asta!
-m-am convins odata in plus ca oameni care nu se cunosc se pot simtii extraordinar impreuna daca nu uita nici un moment pentru ce sunt acolo...
-pescarii raman pescari indiferent de pe unde ii aduni.
Va multumesc la toti pentru momentele de vis petrecute impreuna si sper sa ne vedem cat de repede la balaboancele celea ,presarate cu doi-trei ursuleti si chiar ...o amazoana -doua
Adi , pui o poza cu ,colectia de manechine a lui Botezatul?
Ps: Clau cat ai zis ca vrei pe piatra aia ca nu am fost atent?
Pss: Il luasi frate?!

Domne' eu am crezut ca numai eu nu am ambele vasle in apa.Da' vazui ca e mai multi

E de belea cand strangi ardeleni cu olteni si le spui ROMANI! Mai lipsea un moldovean -doi si treceam Dunarea! Ca cica era nunta la bulgari

In concluzie:
-m-am ingrasat doua kile si de vina,in afara de Edi , nu poate fi decat Clau cu tancul lui (cu nemti cu tot!),cu matza care a furat capul porcului si fugii in copac, cu clotzanul si mai ales cu englezul ala a lui! Halal sa-ti fie Clau ca mi-o facusi de data asta!

-m-am convins odata in plus ca oameni care nu se cunosc se pot simtii extraordinar impreuna daca nu uita nici un moment pentru ce sunt acolo...
-pescarii raman pescari indiferent de pe unde ii aduni.
Va multumesc la toti pentru momentele de vis petrecute impreuna si sper sa ne vedem cat de repede la balaboancele celea ,presarate cu doi-trei ursuleti si chiar ...o amazoana -doua

Adi , pui o poza cu ,colectia de manechine a lui Botezatul?
Ps: Clau cat ai zis ca vrei pe piatra aia ca nu am fost atent?
Pss: Il luasi frate?!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- storm fish
- veteran

Eu zic sa facem un film....

excelent o fo'..numa' ase imi vine sa vorbesc...ni, precum voi ardelenii

Alin asta ascultam azidimineata cu Ilie la ora 5:30
http://www.youtube.com/watch?v=VAzlCuuAYAE

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....