Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
edâ„¢
- veteran

-
ma duk sa imi pun pe jig niste paine de agape

,oare se uita ca e neagra sau trebe musai alba

,lasa ca vad la fatza locului

,apropo imi iau si cortu

,deci daca sunt doritori

ma gasitzi pe bratzu mort dar inviat de cantitatea uriasa de clean.....ptiu ptiu sa scuip de trei ori in san si si de 3 ori pe batz sa am norok,fak o cruce mare sa ajute dumnezeu sa mi se umple traista,pup familia si plek increzator .....
pa pa,ne vedem dupa nisoarea din seara asta

-
SorinM13
- senior

liliacul007 scrie:....fratilor ...vedeti ca merge cleanul la avrig pe bratul mort......11 kile in 2 zile .......distractie maxima...........momeala a fost paine de trans agape (nu e reclama mascata)

oare ce-o fi in painea aia?...........aviz amatorilor de carbohidrati!!!
-
stiuca
- veteran

stiucarule anul in anul 2011 pesti trebuiesc cautati SUB APA .

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
-
stiuca
- veteran

Liliacule spunele la baeti ca sa caute sun apa ca era zilele trecute uni si cautau prin rucsac oare,ce .

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
-
danstiucaru
- veteran

io zic ca daca incercai cu pita de casa...rezultatul era dublu
sau cozonac cu lapte
sper ca sti de gluma

felicitari ptr partida
-
danstiucaru
- veteran

stiuca scrie:
stiucarule anul in anul 2011 pesti trebuiesc cautati SUB APA .

lasa domnu"ca tot sub apa am cautat stiucile si anul trecut doar ca nu pot da de aia de 5kg cum vreau eu,ca alti or reusit

nu stiu ce sa ma mai fac

-
danstiucaru
- veteran

a mai fost cineva pe brat pe la sarata?de curand?cum o fi cu gheata?
-
pescuitorul
- veteran

Incepand cu 7 martie 2011 AJVPS Sibiu detine autorizatie de pescuit sportiv pe urmatoarele habitate piscicole naturale : R.Olt, Cibin ,Hartibaciu, Tarnava Mare, cele 3 lacuri de acumulare de pe Olt(Arpas, Scorei, Avrig),Cibinul Mic si Mare,Talmaciu, Sebesul de Sus si cel de Jos,Avrigul Mare, Vl.Stezii,Sebesul Superios pana la lacul oasa.
tarif de acces pe toate aceste zone:
anual : 90 lei; lunar: 50 lei; saptamanal 10 lei;
pe langa tariful de acces este obligatoriu si permisul de pescuit care costa conform Hg 1016 : integral : 30 lei; redus (elevi si studenti) 10 lei (obligatoriu adeverinta de elev sau student) si gratuit pentru pensionari (obligatoriu cupon de pensie)
Pentru cine doreste sa devina membru pescar al AJVPS Sibiu, cotizatia anuala a fost stabilita la valoarea de 70 lei.Permisul de pescuit nu este inclus.
Pentru membrii pescari Consiliul AJVPS a hotarat acordarea de reducere cu 100% la tariful de acces.
-
sorinB
- veteran

pescuitorul scrie:Incepand cu 7 martie 2011 AJVPS Sibiu detine autorizatie de pescuit sportiv pe urmatoarele habitate piscicole naturale : R.Olt, Cibin ,Hartibaciu, Tarnava Mare, cele 3 lacuri de acumulare de pe Olt(Arpas, Scorei, Avrig),Cibinul Mic si Mare,Talmaciu, Sebesul de Sus si cel de Jos,Avrigul Mare, Vl.Stezii,Sebesul Superios pana la lacul oasa.
tarif de acces pe toate aceste zone:
anual : 90 lei; lunar: 50 lei; saptamanal 10 lei;
pe langa tariful de acces este obligatoriu si permisul de pescuit care costa conform Hg 1016 : integral : 30 lei; redus (elevi si studenti) 10 lei (obligatoriu adeverinta de elev sau student) si gratuit pentru pensionari (obligatoriu cupon de pensie)
Pentru cine doreste sa devina membru pescar al AJVPS Sibiu, cotizatia anuala a fost stabilita la valoarea de 70 lei.Permisul de pescuit nu este inclus.
Pentru membrii pescari Consiliul AJVPS a hotarat acordarea de reducere cu 100% la tariful de acces.
Ok, macar stim ceva sigur.
Cand putem veni sa platim, mai bine zis aveti permisele anpa, sau asteptam ca si anul trecut?
Numa' bine.