suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Inca nu se elibereaza permise.
Asociatiile trebuie sa depuna documentatia pentru autorizatiile de pescuit pana in 15 februarie.
Doar dupa ce primesc autorizatie au voie sa elibereze permise.
Asociatiile trebuie sa depuna documentatia pentru autorizatiile de pescuit pana in 15 februarie.
Doar dupa ce primesc autorizatie au voie sa elibereze permise.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- kingofbeasts
- veteran
-
- utilizator constant
- goodfishing
- junior
King tre sa vb la tel sa-ti dau smecheriile aleakingofbeasts scrie:tare astashirkan scrie:K&KT (Katch and Karry la Tigaie)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
s-a notat. de acum incolo numai stiuci de c.a.c.a.t (respectiv K&KT) o sa prind
![]()
![]()

Apropox ... maine merg la copca.. feri ferea ca asa am un feeling.. simt ca o sa am o intalnire de gradul 13 cu o dintzoasa...o simt... e aproape

nici tu nu stiai daca nu aveai FuciBuci
Hai "la multi ani!!!!" ... si "brasoveni" stie despre care e vorba ... dar ce ii asa secret?
2 voblere de clean de la mine
se stie (handmade) 

Hai "la multi ani!!!!" ... si "brasoveni" stie despre care e vorba ... dar ce ii asa secret?

2 voblere de clean de la mine

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Azi am avut putina treaba in Brasov si la intoarcere m-am oprit oleaca la hidrocentrala la Vistea si la Avrig ... Oltul ii inghetat bocna, gheata ii transparenta si cu mari crapaturi, semn ca-i pe duca, nu recomand copca pe baraj, cat despre barca mai tre' sa asteptati vreo 2 sapt daca tine vremea asta fainagrey-wolf scrie:cum e gheata pe baraje ? cind vad ce vreme e afara parca ma minca rau de tot sa fac o iesire .shirkan scrie: Apropox ... maine merg la copca...