suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
stiuca
veteran
veteran

Re: stiuca

Mesaj de stiuca » 19 Sep 2010, 19:49

[quote="N-X-R"]merge stiuca la montura cu plumb la pescut? a prins cineva? montura arlen ness?[/quote] :?: Dar nu-mai MICI ( mirlite) :!:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 20 Sep 2010, 09:05

Salut,

Am fost sambata (18.09.2010) la turnu rosu, pe bratul vechi... cred ca era avat ce batea dar nu am reusit sa-l prind, oricum apa era calda si plin de pescut asa ca am renuntat si ne-am dus la Avrig pe bratul vechi, apa era foarte scazuta cam 30-40 cm, cu rotative mici am reusit sa pacalim cateva marlite mici.

Va mai intreb unde mai sunt locuri de spining la stiuca? ca eu nu cred ca acolo la dale poti sa prinzi stiuca, poate salau...

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 24 Sep 2010, 17:39

:lol: Nici o partida nu seama cu alta .Poti incerca la avat si la muste ,la buldo cel de 17 gr ,sa luat si Stiuca .Am vazut la Alex pe Milea ceva buldo si muste de Avat . :lol:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 24 Sep 2010, 17:45

Eu intrebam de locuri de spining la stiuca pe Olt, nu sa-mi spuneti unde ati prins... si va rog nu mai scrieti ba du-te la baraj...

Am vazut pe harta intre avrig si porumbacu e o portiune unde nu sunt dale, dar inca n-am ajuns acolo.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 24 Sep 2010, 17:47

8) Locul unde sa prins no sa til spuna nimeni ,asa ca te adaptezi ,functie de loc,apa si de restuyl ok . :wink:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 24 Sep 2010, 18:03

silent scrie:Eu intrebam de locuri de spining la stiuca pe Olt,
pai barajele nu sunt locuri de stiuca pe olt ? :lol: :lol: :lol:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 24 Sep 2010, 18:05

[quote="grey-wolf"][quote="silent"]Eu intrebam de locuri de spining la stiuca pe Olt, [/quote]

pai barajele nu sunt locuri de stiuca pe olt ? :lol: :lol: :lol:[/quote] :P BINGO.Problema lui este ca am impresia ca le cauta pe uscat ,nu-mai ca stiucile trebuie cautate SUB APA . :o

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 24 Sep 2010, 19:00

nu cred nene Victor , problema lui este ca nu cunoaste oltul asa cum il cunoastem noi cei care pescuim aici de zeci de ani. intr-o postare anterioara ne spunea ca e recent mutat in sibiu ,asa ca eu cred ca asta e problema reala . iar alta problema ar fi ca nimeni nu isi da pe tava locul lui cel mai bun cautat indelung si incercat cu rabdare de nenumarate ori pina primeste un calificativ bun(locul). totul e sa incerce si sa aiba timp si multa rabdare .

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 24 Sep 2010, 19:04

@stiuca: acolo la baraje, sub barajul la avrig poate nu prea gasesti loc ca e multa lume la stationar Oltul arata ca o panza de paianjen, nici nu vreau sa cobor pe dale si altfel e cam greu :)

@grey-wolf: da ai dreptate asta-e problema mea :), o sa am rabdare si o sa caut locuri, numai ca stau cam prost cu timpul

Oricum mersi de "info"

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 24 Sep 2010, 19:51

silent scrie:
Oricum mersi de "info"
daca te uiti in mesageria privata poate vezi ca ai si ,,info " :wink:

Scrie răspuns