Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
danstiucaru
- veteran

Kingfischer
team rugat nu mai pune poze,ca recunosc uni locul

si maine nu mai am loc
daca chiar imi aduc bine aminte,am luat 2buc
-
edy.tm
- veteran

-
kzoli scrie:danstiucaru scrie:
nu ma cunosti
am zis 15kg
daca ma supar,maine mai prind una

,sau la voi 1 kg cate kile are

?
Mortala faza.

:):)...

:):) kzoli tine-o tot asa.

:):)
-
danstiucaru
- veteran

da,intradevar,asta ceam puso si eu in galeria mea "bogata"era ceva mai mare,la un moment dat nu mai gaseam bucatile de 15kg si nu reuseam sa prind decat de 21kg.ar trebui sa va amintiti!!!!!eram singuru care prindeam stiuci unantruna

-
kzoli
- veteran

danstiucaru scrie:
da,intradevar,asta ceam puso si eu in galeria mea "bogata"era ceva mai mare,la un moment dat nu mai gaseam bucatile de 15kg si nu reuseam sa prind decat de 21kg.ar trebui sa va amintiti!!!!!eram singuru care prindeam stiuci unantruna

Ok .... atunci reformulez 15 kg din cate bucati ?
Una din 15 bucati de cate 1 kg tot iasa 15 nu ?
Apropo de "bucati " cum e mai bine ? ...prinzi 15 bucati de cate 1 kg si le dai drumul sau prinzi 1 buc 15 kg si tot ii dai drumul ? ....sau eliberezi toate in lighean

.
-
danstiucaru
- veteran

kzoli
nu mar deranja nici o iesire sa prind 15 bucat de 1kg,dar miar surade si un drill cu o "bestie"de 15 kg.un tip pe care lam cunoscut prin cineva mia aratat capul impaiat al unei stiuci de 15 kg prinsa pe olt(acuma vb serios)
cand am vazut capul acela mare,miam inchipuit cum ar fi o lupta cu astfel de stiuca .....a prinso aprox acu 2 luni la lingura
oricum nu pot spune acuma ce as face cu ea,dar acuma mie greu sa gandesc ca as duceo acasa so impaiez,dar momentul nu sti ceti rezerva.
daca te gandesti cat populeaza cu puiet o astfel de stiuca,ar trebui eliberata,dar fiecare gandeste cum il duce"bila"poate in acel moment as gandi altfel si nu as eliberao
dar asteas deja vise frumoase
-
Tavi
- veteran

danstiucaru scrie:,la un moment dat nu mai gaseam bucatile de 15kg si nu reuseam sa prind decat de 21kg.ar trebui sa va amintiti!!!!!eram singuru care prindeam stiuci unantruna

Da ma, eu imi aduc aminte. Eu credeam ca sunt de vina cei de la baraj ca umbla la apa, dar de fapt tu scoteai una dupa alta de-alea de 21, de-aia scadea apa.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
kzoli
- veteran

danstiucaru scrie:kzoli
nu mar deranja nici o iesire sa prind 15 bucat de 1kg,dar miar surade si un drill cu o "bestie"de 15 kg.un tip pe care lam cunoscut prin cineva mia aratat capul impaiat al unei stiuci de 15 kg prinsa pe olt(acuma vb serios)
cand am vazut capul acela mare,miam inchipuit cum ar fi o lupta cu astfel de stiuca .....a prinso aprox acu 2 luni la lingura
oricum nu pot spune acuma ce as face cu ea,dar acuma mie greu sa gandesc ca as duceo acasa so impaiez,dar momentul nu sti ceti rezerva.
daca te gandesti cat populeaza cu puiet o astfel de stiuca,ar trebui eliberata,dar fiecare gandeste cum il duce"bila"poate in acel moment as gandi altfel si nu as eliberao
dar asteas deja vise frumoase
Daca ajungi pe un loc unde prinzi una dupa alta si tot aceasi marimi te saturi repede ,in cateva zile nu mai are farmec

, cat despre una de 15 kg habar nu am ce si cum e ...de vazut doar in poze am vazut asemenea pesti

....
Cat despre reproducere ,sunt convins ca si la stiuca e ca la alti pesti dupa o anumita perioada ,nu mai au icrele acceasi calitate . Fapt dovedit in crescatorii de salau si somn .
Cat despre eliberare ,fiecare are "dreptul "sa decida soarta pestelui prins ...in unele locuri chiar se ofera recompensa ptr capturarea unui exemplar peste o anumita greutate...
-
danstiucaru
- veteran

pai de prinde eu una de 15kg o iau acasa,sa dorm cu ea

-
grey-wolf
- veteran

dane
sper ca doar dormi nu te dedai la ,,treburi lumesti " cu cumatra de 15 ani ! scuze am vrut sa zic KG . spune cinstit cu alea de 21 ce ai face .

-
danstiucaru
- veteran

ioi ce ias mai face.astea de 15 respectiv 21 sunt atat de versate in zilele noastre incat cu creu cred ca le ajungi la nas(nici macar cu un xcalibur pe care am dat 45 ron azi)
ce sa mai fac eu babalac batran cu de alea?dor cu degetu si limba eventual
pardon cu lingura si blinkeru
dar mas risca
(apropo mam riscat cu un somnalau saptamana aceasta dar a reusit balauru de mia rupt fir de 0.18,a fugit direct sub poarta centralei

asta mio traso original)