Mah fratilor imi sunteti datori cu o rola de textil!

Ca am fost azi pe la voi, pe bratul cela mort (la propriu frate!

) si am dat de am albit red phantomul de la PP ...Dijeaba...

Stii mama zmeilor ce se intampla pe acolo...Erau vreo 10-15 pescari pe brat, din care vreo 5 dadeau la spinning .Doar pe la ora 14 am gasit pe o alta zona doi baieti care aveau doua marle la viu.Nimeni nu prindea nimic!

La baraj la Scoreiu erau vreo doi la spinning pe evacuarea din canalul ala si prindeau ce am scapat eu...

Mai erau mai jos inca doi:idem! Mai baieti ,dar nu am avut nici macar o tentativa in 5 ore de pleoscait apa!!! E clar:nu stiu sa pesuiesc! Am scris-o eu ca sa nu va obositi voi

Dar nici colegul meu nu stie? Probabil!Ca doar nu o fi el mai al dreacu...Si sa vezi soc pe mine cand am vazut ,dimineata, ca din cauza Oltului bratul mort (?) curgea in toate directiile...Ma refer la gura lui...La un moment dat l-am intrebat pe un tip mai "imbracat" care dadea la spinning ce si cum ,iar raspunsul a fost dezamagitor...Nu am vazut nici o miscare la suprafata. Oricum se vedeau muntii cu zapada...A fost frumos! Pentru anul in curs , va spun Pa! Nu de alta ,dar tara asta are inca locuri care nu le-am vizitat inca. De exemplu:Bezid!
Ps: grija mare la rola de PP

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.