suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mino
senior
senior

Mesaj de mino » 31 Oct 2009, 22:32

stiuca scrie:Mino aia ce ai vazut tu se numeste NESIMTIRE,cred ca ai inteles ,si nu tupeu :oops: Ai 2 variante ori sa te pui cu ei s-au sa pleci :?:
pai o sa plec ca si asa nu o sa am nici o sansa si o sa-mi fac muzeu de bete si mulinete acasa . :evil: :evil: :evil: :evil:
fir intins !

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 01 Noi 2009, 18:47

:?: Danestiucarule eu am tot incercat sa schimb lumea ,dar credema ca am renuntat.Se poate da un telefon la jandermerie cind constati acest lucru,s-au daca sunteti m-ai multi sa va dati la ei. :?:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 01 Noi 2009, 18:50

mino ,nu asa apa este peste tot ,schimba locul ,eventual tipul de peste la care este in zona si asta este .totui sa aibe cap si coada. :wink:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 01 Noi 2009, 18:59

stiuca scrie::?: Danestiucarule ......, daca sunteti m-ai multi sa va dati la ei. :?:
Dati-va la ele mai bine,astea te invata si la stiuca :lol: :lol: ca tot umblati in van dupa dintoase :lol: :lol:

http://img62.imageshack.us/img62/3226/mirlitza1.jpg

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 01 Noi 2009, 19:34

:roll: Ilie daq daca nu tiar strica ziua niste berbecii :twisted:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 01 Noi 2009, 20:08

Mah fratilor imi sunteti datori cu o rola de textil! :shock: :lol: Ca am fost azi pe la voi, pe bratul cela mort (la propriu frate! :P ) si am dat de am albit red phantomul de la PP ...Dijeaba... :cry: Stii mama zmeilor ce se intampla pe acolo...Erau vreo 10-15 pescari pe brat, din care vreo 5 dadeau la spinning .Doar pe la ora 14 am gasit pe o alta zona doi baieti care aveau doua marle la viu.Nimeni nu prindea nimic! :evil: La baraj la Scoreiu erau vreo doi la spinning pe evacuarea din canalul ala si prindeau ce am scapat eu... :P Mai erau mai jos inca doi:idem! Mai baieti ,dar nu am avut nici macar o tentativa in 5 ore de pleoscait apa!!! E clar:nu stiu sa pesuiesc! Am scris-o eu ca sa nu va obositi voi :lol: Dar nici colegul meu nu stie? Probabil!Ca doar nu o fi el mai al dreacu...Si sa vezi soc pe mine cand am vazut ,dimineata, ca din cauza Oltului bratul mort (?) curgea in toate directiile...Ma refer la gura lui...La un moment dat l-am intrebat pe un tip mai "imbracat" care dadea la spinning ce si cum ,iar raspunsul a fost dezamagitor...Nu am vazut nici o miscare la suprafata. Oricum se vedeau muntii cu zapada...A fost frumos! Pentru anul in curs , va spun Pa! Nu de alta ,dar tara asta are inca locuri care nu le-am vizitat inca. De exemplu:Bezid! :P

Ps: grija mare la rola de PP :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 01 Noi 2009, 20:36

Dupa cum ti-ai dat seama,marea problema cu locul asta e f*****l la care-l supun cei de la baraj,de aici mirarea ta ca nu mai stiai in ce parte curge :? ,un fel de flux si reflux ce are ca finalitate ametirea pestilor.Bine ca nici timpul nu mai este f.propice ptr.un pescuit de" calitate",dar asta se intampla si vara in plin sezon.E frustrant intr-adevar sa bati atata drum pentru o gherla,dar macar ti-ai clatit ochii cu un peisaj superb.Intr-adevar,cred ca e vremea sa admiri si alte locuri...Dar asta doar pana la anul :wink: I call you :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 01 Noi 2009, 21:09

:lol: Ok!Legat de chemarea ...avatilor!

In rest , asa cum ti-am spus chiar nu imi pare rau ca am venit.Deja am deprins obiceiuri: popas pe drum de cafea la poienita sau cum se cheama aia cu haiducul :P , ceva de rontait la intoarcere, cafeluta ,spalat ochii prin Sibiu ...Azi nu am prins nici un eveniment rutier asa ca a fost chiar ok!
Legat de pesti...la Aiud azi s-a prins stiuca! :lol:
Daca totul e ok (timp,servici, amenintarile astea cu porcina :evil: ) sper sa merg dupa 10 noiembrie sa duc cateii in Italia si atunci sper sa fac un pescuit. Acum ,pe lacurile lor , incepe sa mearga pastravul "salmonat" care este chiar interesant in drill...Plus ca stiu un loc cu stiuca pe Pad. Trebuie numai timp si ...bani.****!Criza asta... :cry:
Apoi sper sa-ti arat poze de pe Bezid.Nu neparat cu pesti! :P
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 08 Noi 2009, 19:45

cum e oameni buni?nimenea nimic?eu am vb ca vreo cativa ce au fost la pescuit in acest vichendus si canci pesti
eu nu am fost ca de mergeam sigur prindeam cel putin 3 bucati(15 kg bucata,normal :D

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 11 Noi 2009, 12:26

mino,si nu vinzi nika din muzeu' ala? :D
m-ar incanta o mulineta si un bat de spin asa mai finut -sau macar o barca ,un sonar ceva........ :shock: :D
MARlACHI

Scrie răspuns