suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Turnu Rosu ieri.......vreo 10 incurca lume pe balta toti ploscaiau apa cu lingura si in paralel cu cate 4-5 bete la stationar...........rezultat 0
Sebes olt balta de langa gara........un pinguin cu 11 bete
*¨recunoscute de el* doar o marla de 400 gr
Baltile de langa padure..........un VANATOR care baga setca in liniste.....Rusine sa ii fie
HINT treceti pe jerk-uri merge garantat
Sebes olt balta de langa gara........un pinguin cu 11 bete
*¨recunoscute de el* doar o marla de 400 gr
Baltile de langa padure..........un VANATOR care baga setca in liniste.....Rusine sa ii fie

HINT treceti pe jerk-uri merge garantat

- kingofbeasts
- veteran
- kingofbeasts
- veteran
-
- veteran
La inceput te miri ,dupa care incepi sa te obisnuiesti...Eu (cam) asa am patitdanstiucaru scrie:oltu e ok,e crescut dar e limpede inca.baiui cu pesti.................![]()
astazi zero(ca si ultimile 5 partide,ca incep chiar sa ma mir)

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- veteran
Este o mare difernta intre cum pescuiam acuma 2-3 ani cand aveam doar linguri la mine,sau blinkere,atata.incepeam pescuitu cu o lingura si cu aia si terminam,dar acuma?...acuma pui ba vobler va rotative,ba tot felu de oscilante sau te mai miri ce voblere si tot dejaba
e o diferenta...
de la jumatea anului trecut in coace daca am prins in total vreo 10 stiuci asa la 1kg -1,800kg si mai multe marlite
dar la cat am mers eu anu asta este groaznic ca sa zic asa
stiu ca multi dintre voi spuneti ca conteaza iesirea si amici dar....mai tree si pesti

e o diferenta...
de la jumatea anului trecut in coace daca am prins in total vreo 10 stiuci asa la 1kg -1,800kg si mai multe marlite
dar la cat am mers eu anu asta este groaznic ca sa zic asa
stiu ca multi dintre voi spuneti ca conteaza iesirea si amici dar....mai tree si pesti

-
- veteran